- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ez nagyon furcsa, mert ilyen jellegű instabilitási problémákat soha nem tapasztaltam NetBeans-szel. Eclipse-szel annál inkább (mint írtam, tehát a "VALAMELYIK plugin 'eltört' VALAHOL VALAMI miatt"-szintű exceptionök, rossz függőség-feloldás (ezt konkrétan Xtexttel kapcsolatos plugineknél tapasztaltam), aztán logban, backtrace-ekben túrkálás, feladás, új Eclipse-példány letöltése), tehát számomra az instabilitás az előbb említett dogok miatt inkább igaznak tűnt Eclipse-re, de egyébként ismerősök sztorijaiból kiindulva is megerősítést nyert ez az elképzelésem - nyilván ezzel totálisan ellenkező tapasztalatok is vannak, lásd a Te esetedet. Igaz, a NetBeans-es instabilitási problémák okait tényleg nem értem nálad, fogalmam sincs, mi lehetett az oka. Félreértés ne essék, használom az Eclipse-et, bizonyos szempontokból jobban szeretem a NetBeans-nél, más szempontból meg épp a NetBeans-t szeretem. Egyébként ezek a stabilitásbeli kérdések természetesen felhasználásfüggők is, hogy egyáltalán milyen esetekben van esély rá, hogy előjöjjenek (pl. engem pluginfejlesztésnél halálba idegesít az Eclipse, egy más jellegű projektnél meg simán előfordul, hogy csak úgy megy, ahogy a NetBeans is).
Amúgy még sokan az IntelliJ IDEA-t dicsérik, na ezzel nekem még nincs tapasztalatom, majd adok neki egy esélyt, már kíváncsi vagyok, mitől olyan népszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest