- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic V2 - origami
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Spring mvc még mindig
A stringeket az oldalakról kihelyeztem properties fájlokba(messages_hu,en stb), ez egyrészt elég borzalmas a karakterkódolás miatt, de perpill se xml, se db-be nem bírtam áthelyezni, ezért túlteszem magam rajta.Ezt már nem rég kérdeztem, hogy lehetne módosítani futás időben ezeket a tokeneket és most foglalkoztam vele. Úgy oldottam meg, hogy a spring.xml-ben a ReloadableResourceBundleMessageSource bean-ben a cacheSeconds-t beállítottam egy számra. A kódban pedig a Properties osztály segítségével manipuláltam az értékeket. Ez működik is, megváltozik az érték, de azt nem bírtam megcsinálni, hogy direktbe a fájlt is felülírja amiből olvas, de az értéket mégis megváltoztatja az oldalon.
Ezzel az a baj, ha újraindítom appot, akkor maradnak a fájlban lévő értékek. Erre azt tudom csinálni, hogy kiíratom minden módosításkor(mondjuk félóránként, hogy ne minden egyes átíratásnál) egy fájlba az értékeket és azt bemásolom a properties fájlba, amikor indítom. Ezzel egyrészt meglennének a változtatások is, aminek nem tudom van-e értelme.A másik mód az lenne, hogy db-ben tárolok minden token és értéket, majd változáskor ez alapján töltöm fel a properties fájlokat, de ezt nem bírtam megcsinálni, semmi értelmes példát nem találtam erre még.
Azt olvastam, hogy ezeket a properties fájlokat egy futó alkalmazásnál újratölteni nagyon nem ajánlott.
Ez igaz erre az esetre is? Vagy ez a context újratöltögetés teljesítmény igényes tud lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 - alap
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest