Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
sunnysys
üzenetére
JATE, amikor me'g annak hivta'k, ha csak a programozas a kerdes. Igaz, volt egy java speckoll, de a srac (phd-s) annyira lelkes volt, hogy csak a lelkesedese meg morzsak jottek at. Aztan amikor atkerultem egy java-s projektre, az aktualis munkahelyem kuldott el egy tanfolyamra (ami elvileg kezdo volt, gyakorlatilag C-s gyakorlat nelkul meghaltal volna), es utana meg training on the job
Ezt egyebkent kiemelnem, nalam rendszeresen nem elhanyagolhato szerepet jatszott, hogy megkerestem a mar meglevo (remelhetoleg hozzaerto altal irt) programkodban azt a reszt, ami hasonlot csinalt mint nekem kellett, es masoltam, tipustol/mennyisegtol fuggoen kodot vagy refactor copy, meg modositottam a sajat igenyekhez. Tok sok mindent fel lehet igy deriteni, es raadasul a hibakeresesi skill is novekszik (hogy kovess le egy hivasi fat vagy mukodest).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezt egyebkent kiemelnem, nalam rendszeresen nem elhanyagolhato szerepet jatszott, hogy megkerestem a mar meglevo (remelhetoleg hozzaerto altal irt) programkodban azt a reszt, ami hasonlot csinalt mint nekem kellett, es masoltam, tipustol/mennyisegtol fuggoen kodot vagy refactor copy, meg modositottam a sajat igenyekhez. Tok sok mindent fel lehet igy deriteni, es raadasul a hibakeresesi skill is novekszik (hogy kovess le egy hivasi fat vagy mukodest).