Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha. Hat, multkor installaltam Windowst, aztan beirtam, hogy
C:\>cinst notepadplusplus 7zip java.jdk putty skype paint.net windirstat winscp greenshot git totalcommander conemu SourceTree foobar2000 kdiff3 Firefox poweriso IrfanView lighttable
... ittam egy teat, es mire vegeztem, ez mind fentvolt, magatol. A mysql, tomcat es tarsai ugyanigy felugranak, konzolbol. IntelliJ-t nyilvan nem tudsz repobol telepiteni te sem.
Szoval ezek a dolgok nagyreszt hozza nem ertesbol fakadnak es/vagy urban legendek. Lehet mindenen fejleszteni az esetek nagyreszeben. Van, ahol tenyleg jobb a Linux (peldaul Node.js-hez), van, ahol meg a Windows (nyilvanvaloan .Netes dolgokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő