Hirdetés
- Samsung Galaxy s25 ultra s-pen hiba
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Nem nagyon értem, hogy mi lesz ebből, de a statikus metódus helyett nincs jobb megoldás?
Azt írod, hogy vannak adatok, amelyeknek már a memóriadarabka (?) példányosítása előtt rendelkezésre kell állnia.
Na de ezeket az adatokat egy egyszerű leíró osztályban is összegyűjtheted, nem? Csinálsz egy immutable POJO-t, benne a méret meg amit akarsz, és teszemazt memóriadarabka konstruktor argumentumaként beküldöd a már adatokkal feltöltött leíró objektumot. Amit aztán a példányok kedvükre használhatnak.
A konstruktor argumentum miatt kötelezővé válik... már ha nincs másik konstruktor, ami viszont nélküle is elvan
.Vagy ha nem akarod "szennyezni" a konstruktort nem oda való argumentummal, esetleg már osztálybetöltéskor szükséged van az infóra, akkor be is injektálhatod ezt a leíró objektumot egy statikus mezőre. Készíthetsz hozzá egy factory-t, ami valami alapján tudja, hogy melyik leírót példányosítsa, hogyan inicializálja, durván el lehet bonyolítani a dolgot.

Bár akkor megint ott vagyunk, hogy hogyan kényszeríthető ki a kötelezőség. Ahh, nem bírom a statikus dolgokat, sok a kötöttség.Persze lehet, hogy hülyeséget beszélek, mint mondtam, nem értem a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Samsung Galaxy s25 ultra s-pen hiba
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.