Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Ezzel annyit érsz el, hogy a println() String paraméteres verziója hívódik meg. És az azért jobb neked... mert?
"Ha van egy változód, ami akár objektum, akár egyszerű típus, akkor ez a megoldás mindig működik."A "" + nélkül is.

Ha azt mondod
System.out.println(myObject);
System.out.println("" + myObject);
és a myObject null, mindkét esetben "null"-t fog kiírni. Ha nincs felüldefiniálva a toString-je, akkor is ugyanazt írja ki mindkét esetben (MyObject@120cc56 pl ... ). Ha nem referenciatípus, hanem primitív típus, akkor sincsen különbség, println() mindenre túl van terhelve. Még mindig nem értem mire jó ez... nem kell se toString se semmi, println(amitakarszkiiratni) aztán szevasz ...
Ott van különbség ha pl. int-ek, ha nincs előtte "" akkor a + miatt összeadja mielőtt kiírja, ha meg egy ""-t odaraksz elég onnantól stringként kezeli és konkatenálgatja.. de itt most ilyesmi nem volt kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest