Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Erre a kérdésre jó választ nem fogsz találni. Most jobban végiggondoltam, hogy nálunk mi alapján megy a felvételiztetés, és nem vagyok tőle boldog. A CTO-val beszélve mondott pár technikai jellegű kvízkérdést, amire mondjuk egy könyvben megtalálod a választ, de szvsz nem sok értéket képvisel h a speciális eseteket kisujjból vágod.
Többet számít inkább az, hogy mennyire vagy csapatban hajlandó dolgozni, mennyire vagy rugalmas, alkalmazkodó, tanulékony, beilleszkedő, mennyire van rálátásod technológiákra, és nem utolsó sorban, milyen meggyőzően adod ezt elő. Minden cégnek, minden projektnek megvan a maga technológiája, azt egy juniornak úgyis meg kell tanulnia használni, és sokszor fontosabb, ha a metodikával tisztában vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest