- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Erre a kérdésre jó választ nem fogsz találni. Most jobban végiggondoltam, hogy nálunk mi alapján megy a felvételiztetés, és nem vagyok tőle boldog. A CTO-val beszélve mondott pár technikai jellegű kvízkérdést, amire mondjuk egy könyvben megtalálod a választ, de szvsz nem sok értéket képvisel h a speciális eseteket kisujjból vágod.
Többet számít inkább az, hogy mennyire vagy csapatban hajlandó dolgozni, mennyire vagy rugalmas, alkalmazkodó, tanulékony, beilleszkedő, mennyire van rálátásod technológiákra, és nem utolsó sorban, milyen meggyőzően adod ezt elő. Minden cégnek, minden projektnek megvan a maga technológiája, azt egy juniornak úgyis meg kell tanulnia használni, és sokszor fontosabb, ha a metodikával tisztában vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Cooler Master MasterBox MB511 RGB
- FSP Hydro GD 650W Gold
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest