- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Mondjuk elsőnek ezen rágd végig magad: [link]
Vagy az Ansgter Erszébet féle objektumorientált javás könyv (valaki itt pár napja leírta a pontos címét is)Azt, hogy miképp teszed magadévá a tudást, miképp szerzel némi gyakorlatot az nem szigorúan java kérdés. Általában egy gyakorlati tudásról elmondható, hogy úgy teszel szert rá, hogy csinálod, csinálod és csinálod. Persze jó, ha az elején van ami/aki vezeti a kezedet.
Jómagam, amikor a jelenlegi melóhelyemre kerültem nem javáztam semmit sem. Itt egy Java SE tanfolyamot végigültem, miközben már feladatokkal bombáztak. Azóta meg meg ebből élek úgy, hogy közben sok-sok új technikával, technológiával meg kellett ismerkednem. De ezek már mind specifikusan az adott feladathoz kapcsolódóan jöttek elő. Tehát itt már nincsenek konkrétumok. Mindent úgyse fogsz tudni magadévá tenni. De újra mondom, amit az SE tartalmaz abból szinte minden kell, akármerre mész is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi