Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bemásolok ide egy e-mailt, gondolom az előadó úr akinek küldtem ma már nem fog válaszolni, remélem itt tudja majd valaki.

Tisztelt Tanár úr!
Nagy házimnak egy space invaders szerű játékot választottam. A specifikációt már kitaláltam hozzá. Úgy szeretném megcsinálni, hogy az ablak default felbontása 1280*720 legyen, és mivel csak vektorgrafikus elemekkel dolgozom, ezért nyugodtan skálázódhat kisebb-nagyobb méretre. De hogy ne nézzen ki bugyután a játék, ha átméretezik az ablakot, ahhoz az kéne, hogy csak úgy lehessen átméretezni, hogy megtartja a 16:9-es képarányt. Ehhez tudna adni egy kis segítséget?
Lenne még egy kérdésem.
A JFrameben olyan Layoutot szeretnék, hogy középen egy négyzetben folyik a játék, két szélen pedig egyenlő szélességű sáv található, ahol statisztikák meg egyéb dolgok jelennek meg. BoxLayouttal próbálkoztam, le is tudtam tenni egymás mellé a 3 JPanelt, de nem tudom hogy változtathatnám meg a méretarányukat. Csatolok 2 painttel szerkesztett képet, hogy hogy képzelem el, és hogy mit sikerült alkotnom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Watch SE 3 44mm Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Dell Latitude 5430 üzleti notebook - Intel i7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, Érintőképernyő!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Gamer PC , i9 14900K , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- iPhone SE2 2020 gyári független új akku emelt kapacitás IOS 18
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest