Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
válasz
Diskcopy #405 üzenetére
Hi!
Nekiálltam jobban belemélyedni a GridBagLayout-ba, és tényleg jó dolog, és annyira nem is bonyolult. Bár ebben is találtam olyat, ami nem működik úgy, ahogy nekem kellene. Jók ezek a Contraints dolgok, de itt is van, amit ignorál a Java. Például 3 komponenst egymás fölé akartam rakni. Ez a gridx, gridy-nal megy is, csak nincs köztük hely. Próbáltam az instets-el, ignorálja. Utána próbáltam a weighty-nal, aminek az értéke 0.0 és 1.0 között lenne, de még 0.00001-re is kürölbelül 300 pixel a távolság köztük, ennél kisebb esetén pedig nem igazán alkalmazza. Szóval megpróbáltam az anchor-al, és az egyik komponenst a PAGE_START mezőbe, a középsőt a CENTER mezőbe raktam, a harmadikat a PAGE_END-be. Elvileg igy egymás alatt kellene lenniük. Amit kaptam: a 3 komponens 1 sorban. Szóval még ezzel is lesz tökölés rendesen. De legalább valamilyen szinten működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- BestBuy topik
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest