Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gygabor88

    tag

    válasz Soak #3639 üzenetére

    1. Elegge bugos szegeny. Pl rendszeresen elofordul, hogy ugyanazt a projektet valtoztatas nelkul ketszer egymas utan nem lehet leforditani / futtatni. Ilyenkor ivy cache es a project alatti plugins mappa torlese utan ujra fordul a project.
    2. Ivyt hasznal dependency managementhez. Ez nagyon jo, csak ha nalunk mavenes a projekt, akkor feleslegesnek erzem magamra eroltetni ivyt is. Allando kavarodas van, hogy mi kerul BuildConfig.groovy-ba es mi a pom.xml-be.
    3. Groovy nagy projektre nem alkalmas. Kis scriptekhez tok jo, pl hogy automatizalt modon hivogassunk jmx vagy rmi metodusokat. Egy csomo mindent elfed a grails es a groovy. Sok helyen osztalyszintu valtozok def kulcsszoval vannak definialva es a grails a hatterben odavarazsol valami objektumot a helyukre. Ami azert baj, mert itt nem latod a tipusat es ezek mar nem String vagy integer valtozok, hanem service objektumok, ahol fontos lenne latni, hogy mi mitol fugg legalabb interface szinten.
    4. A kodgeneralasi funkciojanak nem latom ertelmet. Gyakorlatilag annyit general le, mintha eclipseben kivalasztanam a new class funkciot.
    5. Nem a programozo hasznalja a frameworkot, hanem a framework hasznalja a programozo kodjat. Nekem ez sosem tetszett.
    6. Osszessegeben belassitotta a fejlesztesi folyamatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák