- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chipi333
csendes tag
válasz
zserrbo
üzenetére
Hát, nem csináltam még ilyet, de szerintem egy iterátorral megoldható az ArrayListben is, bár nem optimális. Egy LinkedList jobban teljesít ha véletlenszerű helyekről akarsz törölni (itt is iterátorral lépkedsz és a kívánt pozícióban azt mondod neki hogy remove()).
Indexelve is lehet wokraroundolni, ha számolod, hogy hányszor töröltél már és mindig annyival kisebb indexet törölsz(mert ugye annyival csúszott előrébb az elem), de ez azért elég undorító megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest