Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chipi333
csendes tag
válasz
zserrbo #2710 üzenetére
Hát, nem csináltam még ilyet, de szerintem egy iterátorral megoldható az ArrayListben is, bár nem optimális. Egy LinkedList jobban teljesít ha véletlenszerű helyekről akarsz törölni (itt is iterátorral lépkedsz és a kívánt pozícióban azt mondod neki hogy remove()).
Indexelve is lehet wokraroundolni, ha számolod, hogy hányszor töröltél már és mindig annyival kisebb indexet törölsz(mert ugye annyival csúszott előrébb az elem), de ez azért elég undorító megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest