Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducikma
csendes tag
Helló! Valaki nem tudna kreálni nekem egy olyan algoritmust ami bármilyen méretű mátrixban(2 dimenziós tömb) képes megkeresni az egymástól független 0-kat majd ezek koordinátáit belerakni egy másik változóba?(A független nullák azt jelentik hogy a mátrixnak minden sorában és oszlopában csak egy kijelölt nulla lehet) Már napok óta próbálkozok de eddig nem jutottam megoldásra. Ha valaki unatkozik és meg tudja csinálni akkor azt megköszönném. Nem muszáj hogy programkód legyen, csak akkor magyar nyelven érthetően írjon le valaki egy jó algoritmust szövegesen, ami alapján már megcsinálhatom. Előre is köszi ha valaki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest