Új hozzászólás Aktív témák
-
r0xx
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek nekem légyszíves. Nagyon kezdő java-s vagyok és önszorgalomból tanulgatom a nyelvet (Delphi-s múltam van).
Egy régi delphis programomat szeretném áttenni java-ra. A lényeg. A felhasználó megadja egy textfield-be, hogy hány vezérlőegység jelenjen meg a frame-en.A vezérlőegységek megvannak - igazából ez egy panelen 3 gomb, és mindegyik más hangot ad (bár ez most lényegtelen).
Amivel nem boldogulok - elkészítettem egy textfield-et, mellé egy gombot, és sehogy sem tudom annyi példányban létrehozni a vezérlő egységeket, ahányban akarom. Nem látják egymást...
Ha fixen beírom, for ciklusban, hogy pl. 10db-ot hozzon létre, akkor megy a dolog, és akkor is csak program indításkor. Futásidőben nem. Nem történik semmi sem.Valamint azt sem tudom, hogy valósítsam meg, hogy a felhasználó folyamatosan változtathatja a vezérlőegységek számát.
A program indításakor nulla vezérlő van a formon. Bevitel után létrejön mondjuk 5db... Miután elkészültek, a felhasználó használhatja őket... de le is csökkentheti a számukat, ill. növelheti is azokat. Fontos, hogy lifo elven működjön.Mindenféle 5letet szívesen veszek.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Epic Games
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest