Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
btraven
üzenetére
Hat ennyibol csak azt lehet megmondani, hogy vagy rossz az interface design-ja, ha igy kell hasznalni akkor irhatott volna melle kommentet hogy minek, vagy tenyleg hibas a sor duplazasa. Ezen felul vagy felesleges (abban az ertelemben hogy nem okoz semmi elterest), de akkor rossz az elnevezese a fuggvenynek [pl. ha set jellegu, egy par csak 1x lehet akkor ne nevezze add-nak], vagy kimondottan problemat okozhat (pl. memoria), ha egy "add" egy peldanyt fog letrehozni azaz szumma 2-t, de kesobb muvelet csak az egyikkel van (es megszuntetes is 1x).
Es szerintem me'g mindig nem fedtem le az osszes lehetseges kombinaciot... Nyilvan attol is fugg, hogy hol van ez a kodreszlet, ha egy standalone jatek (amire elsore asszocialni tudok), akkor kiszeded es kiprobalod, de prod kornyezetben ez nyilvan egy teljesen mas folyamat (es itt me'g csak nem is arra gondolok hogy forumrol vagy mashonnan szerzel hozza infot).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autós topik
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest