Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Valakinek van ötlete?
Leraktam tavaly nyáron egy textureview-et egy Android kódban. Minden mérete wrap content, meg match parent, 0-s kényszerek minden oldalon. Így teljes képernyősként jön létre, majd megfelelő arányban leméreteződik (scale-el). Kamera előnézet van rajta, szépen megy.
Mostanában leraktam ugyanabba a kódba egy imageview-et, mert akarnék rajzolni a kameraképre. Gondoltam a méretek, stb. megvannak, leskálázom ugyanúgy, mint a texture-t.
És nem.
Az az alapvető baj, hogy ugyanazokkal a méretekkel, constraint-ekkel, nem ugyanúgy teszi le az imageview-t. Ez elszáll valamelyik sarokba már a layout tervezőben. Kódban nagy nehezen lehet skálázni, már a méretét is belőttem ugyanakkorára, mint a textureview, és
nem lesz ugyanakkora.
Ugyanakkora a mérete, ugyanúgy skálázom le, és mindig eltér.Szerintem már a layoutban rossz (de mi? hát ugyanazok a paraméterek...), de alapvetően mit lehet ezzel kezdeni, hogy a két view ugyanakkora legyen?
Köszi minden öltet...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest