Hirdetés
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Spring Boot-ot használok, szeretnék két adatbázist is használni. Találtam rá példát:
[baeldung.com] [medium.com] .
Az a problémám, hogy a Spring Boot mindenképpen kéri, hogy állítsam be a dialect-t. (pl.: spring.jpa.database-platform=org.hibernate.dialect.Oracle10gDialect).
A medium.com-os példában szerepel, hogy a spring.jpa.database=default -el be lehet állítani a dialect-t, de nálam ezzel is "access to dialectresolutioninfo cannot be null when 'hibernate.dialect' not set" hiba jön elő. Viszont a fentebb leírt módon csak az egyik adatbázis dialect-jét tudom beállítani. Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest