- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Létezik most a piacon olyan cloud szolgáltató, ami ingyen tud biztosítani egy minimál szolgáltatást?
Gondolok itt olyasmire, hogy mondjuk futtatnék egy java backendet, valamilyen frontendet (jsf, angular, tökmindegy), és legyen mögötte egy akármilyen DB pár MB tartalommal. A frontendre mondjuk havi 1-2000 request eshet be, és szinte zéró processzoridőt vagy memóriát használna. Egy jegyzettömb szintű alkalmazást képzelj el.
Nézegettem az aws-t, de ott a 12 hónapos akció lezárultával mintha esszenciális komponensek válnának fizetőssé. A lambda és a dynamodb marad free, de jól gondolom, hogy ezekkel a frontend már nem lesz elérhető?
A Google AppEngine még a másik kiszemeltem, de basszus, kívülről képtelen vagyok eldönteni, hogy ezzel most meg lehet oldani a free időszak lejárta után is vagy sem.
Akinek van tapasztalata a fenti, vagy akár más cloud szolgáltatók terén, mutasson irányt, melyikkel nem fogok csalódni? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi