Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Hogy lehetne megoldani, hogy if-else szerkezeten belül a megfelelő return hajtódjon végre?
(A feladat szerint a String szam telefonszám bekérése után a megfelelő osztályba kerülünk, ahol további számítások vannak, de azt már megírtam.)private static PhoneNumber PhoneNumber; //gyanítom erre is szükség leszpublic static PhoneNumber create(String szam) {String regex = "\\d+";String firstLetter = String.valueOf(szam.charAt(0));if (szam.matches(regex) == false) {System.out.println("nem jó");System.exit(0);} else if (szam.matches(regex) == true) {System.out.println("tartalmazza");if (firstLetter == "1") {PhoneNumber = new KwakPhoneNumber();return PhoneNumber;} else if (firstLetter == "8") {PhoneNumber = new IkiPhoneNumber();return PhoneNumber;} else if (firstLetter == "9") {PhoneNumber = new McChipPhoneNumber();return PhoneNumber;}}return PhoneNumber; //ez itt a fő kérdés, hogyan adjam vissza a megfelelő returnt}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bundle topik
- Spórolós topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest