- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Johnny Cage #136 üzenetére
nővérem kislányáék egy időben anno játszottak a Lionking-el is
-
iwu
addikt
válasz
Johnny Cage #128 üzenetére
Neverhood parádé, bár szerintem egy-két résznél nagyon nehéz (bár lehet, hogy csak a felnőtt logikával) és a humora is nagyon jóóóó
Ladybug bár készüljetek fel a jó öreg commodore olimpiás játékokra, csak ez nem joystick hanem egér killer
- fel is tettem tegnap , és újra elkezdtem, még mindig szakadok a röhögéstől...a kórusos pálya mindent visz
:
-
parandroid
félisten
válasz
Johnny Cage #121 üzenetére
No problem, bár egy darabig nem valószínű, hogy veszek nekik konzolt, nem is elsősorban az ára miatt (bár azért is). A lányaim (főleg a nagyobbik) egyébként mostanában online játékokkal játszanak: barbie-öltöztetés, babaszoba berendezés, régebbi platform/ugrálós játékok online remake-jei, mint pl Super Mario, Rick Dangerous, BombJack, ilyesmik. Sajnos ilyesmit előre telepíthető változatban nemigen találni, pedig az lenne az igazi.
Vannak nagyon jó, direkt gyerekeknek való játékok az éppen aktuális rajzfilmslágerekhez igazodva, esetlegesen elérhető áron is, és pont ennek a 6-8 éves korosztálynak, a gond az, hogy mivel olvasni még nemigen tudó, vagy épppen tanuló gyerekeknek készülnek, ezért minden utasítás szóban ad a játék - angolul...
Úgyhogy nem egyszerű a dolog sajnos. Ráadásul a platform játékok is elmentek abba az irányba, hogy az egyszerű megyek-és-mindent-összegyűjtök játékmenetet úgy elkezdték bonyolítani, hogy néha én sem értem, hogy mit kell csinálni: lásd a nemtudommiacíme buta 3D-s krokis játék, vagy a The Hobbit, amivel bizony én is elakadtam. Megvettem még a Santa Claus in Trouble Againt is, de ez is túl nehéz nekik sajnos. Úgyhogy ezek félre lettek éve egy-két évvel későbbre, remélem addigra nem lesz vérciki ilyen régi játékokkal játszani.
Szerk: A SuperCow egyébként tényleg nagyon jó, ez most a nagy sláger itthon.
Karácsonyra meg PC-s táncszőnyeget kapnak, táncikás szoftverrel.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Johnny Cage #119 üzenetére
Nem azt a pártízezer pénzt (plusz ugyanannyit a játékokra) sajnálom a gyerekeimtől, de ha már itt van a lakásban ez a néhány számítógép, amit úgyis használnak ők is internetezésre, akkoa zért nem hiszem, hogy akkora hülyeség lenne letölteni nekik néhány free vagy shareware játékot, amivel jól szórakozhatnak. Különösen annak tekintetében, hogy én is erősen kiscsávó voltam még, amikor már ott ültem a gép előtt és nyomogattam a gombokat - és így 20 év távlatából visszaemlékezve: marha jó volt. Szóval a wii-ről majd a wii topikban, itt most (gyerek)játékokat ajánlanánk egymásnak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged