- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
parandroid #122 üzenetére
egyet értek.
a szupertehénért köszönet, tökéletes
ha van még esetleg ilyen jellegű, senki ne tartsa magában.
burkolt áp is. -
néha
aktív tag
válasz
parandroid #133 üzenetére
A Lego Star wars se rosz!!!
-
szacsee
nagyúr
válasz
parandroid #120 üzenetére
Nemtudom mennyire legális vagy nem, ezt lehet jobban tudjátok, de havernál volt Commodore 64 emulátor, meg hozzá több tucat játék.
Még nem néztem meg, hogy ingyenes-e de marha jót szórakoztunk vele.
A nosztalgia feeling miatt, bár a gyerökök lehet a nem újszerű grafika miatt nem kedvelnék. -
Tim82
félisten
válasz
parandroid #122 üzenetére
-
Johnny Cage
addikt
válasz
parandroid #120 üzenetére
Arra nem hivatkozik a topik, hogy milyen platformról van szó, ezért a Wii-ről is nyugodtan beszélhetünk.
1. ) Nem könnyű olyan shareware játékot találni, ami egy mai gyereket sokáig lekötne.
2.) A topik több, mint 100 hozzászólásában nem hangzott el sok értelmes ajánlat.
3.) Más a nosztalgia, meg más az, hogy egy mai gyereket mivel lehet vagy méginkább mivel érdemes lekötni. Jó szívvel gondolok én vissza az első XT-mre is, de tedd le egy mai gyerek elé, aki már az óvodába is mobilt és mp3 lejátszót visz. Minimum pofán röhögne. Szóval én ennek megfelelően próbáltam jó ötletet adni, szerintem a Wii ma a gyerekek non plus ultra-ja, én kiugrottam volna a bőrömből, ha gyerekkoromban egy ilyen leleményes játékgéppel játszhattam volna. A Nintendő meg tonnányi exkluzív cimet gyárt le a gépéhez, vértelen, élvezhető játékokat, melyek kifejezetten gyerekeknek ajánlottak.
4.) Itt a karácsony, valószínűleg te sem akarnád shareware játékokkal meglepni a gyerekeidet. De az enyém is csak egy ötlet volt, nem parancs vagy felszólítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged