Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
WASD skill fejlesztéséhez és virtuális kóborlásokhoz keresek magyarul beszélő (szerep)játékot, lehetőleg elfogadható gépigénnyel és egyszerű játékmenettel. Ötletek?
Szerk.: A gyerekbarát tartalom kimaradt.
Szerk2.: Hobbitot próbáltuk, de egyrészt fura az irányítása, másrészt nincs magyarítás.
p
-
parandroid
félisten
Jaja, néztem azt is teszkóban minap. 1000 pénzért. Csak azt nem értem, hogy ha ez a viszonylag új játék csak egy ezres, akkor a 10 éves lego részeren mi kerül 2k forintba?
Amúgy most nézem a [galaxisnetnél], nagyon ígéretes lego-játékaik vannak. MOndjuk az árképzést nem értem, szerintem a mai piaci helyzetet tekintve az ezer forintos ár reálisabb lenne...
p
-
parandroid
félisten
Ez a Championsheep Rally bejött. Annyira jól nyomja a kiscsaj, hogy azt hiszem, előkotrom valahonnét a Lego Racert, a teljesítménye alapján az sem okoz neki gondot - legalábbis easy fokozaton. Tarzan ugyancsak tetszik neki, bár van egy-két rész, ami még túl nehéz neki. De hadd gyakoroljon.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Johnny Cage #121 üzenetére
No problem, bár egy darabig nem valószínű, hogy veszek nekik konzolt, nem is elsősorban az ára miatt (bár azért is). A lányaim (főleg a nagyobbik) egyébként mostanában online játékokkal játszanak: barbie-öltöztetés, babaszoba berendezés, régebbi platform/ugrálós játékok online remake-jei, mint pl Super Mario, Rick Dangerous, BombJack, ilyesmik. Sajnos ilyesmit előre telepíthető változatban nemigen találni, pedig az lenne az igazi.
Vannak nagyon jó, direkt gyerekeknek való játékok az éppen aktuális rajzfilmslágerekhez igazodva, esetlegesen elérhető áron is, és pont ennek a 6-8 éves korosztálynak, a gond az, hogy mivel olvasni még nemigen tudó, vagy épppen tanuló gyerekeknek készülnek, ezért minden utasítás szóban ad a játék - angolul...
Úgyhogy nem egyszerű a dolog sajnos. Ráadásul a platform játékok is elmentek abba az irányba, hogy az egyszerű megyek-és-mindent-összegyűjtök játékmenetet úgy elkezdték bonyolítani, hogy néha én sem értem, hogy mit kell csinálni: lásd a nemtudommiacíme buta 3D-s krokis játék, vagy a The Hobbit, amivel bizony én is elakadtam. Megvettem még a Santa Claus in Trouble Againt is, de ez is túl nehéz nekik sajnos. Úgyhogy ezek félre lettek éve egy-két évvel későbbre, remélem addigra nem lesz vérciki ilyen régi játékokkal játszani.
Szerk: A SuperCow egyébként tényleg nagyon jó, ez most a nagy sláger itthon.
Karácsonyra meg PC-s táncszőnyeget kapnak, táncikás szoftverrel.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Johnny Cage #119 üzenetére
Nem azt a pártízezer pénzt (plusz ugyanannyit a játékokra) sajnálom a gyerekeimtől, de ha már itt van a lakásban ez a néhány számítógép, amit úgyis használnak ők is internetezésre, akkoa zért nem hiszem, hogy akkora hülyeség lenne letölteni nekik néhány free vagy shareware játékot, amivel jól szórakozhatnak. Különösen annak tekintetében, hogy én is erősen kiscsávó voltam még, amikor már ott ültem a gép előtt és nyomogattam a gombokat - és így 20 év távlatából visszaemlékezve: marha jó volt. Szóval a wii-ről majd a wii topikban, itt most (gyerek)játékokat ajánlanánk egymásnak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest