Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
Dinter #14603 üzenetére
Nekem meg több ember is van a környezetemben. Egyik munkatársamnak csak diplomamunka lenne hátra a BSc-s mechatronikához, de inkább IT-ban gürcöl, meló után meg játszik
Másik: egy barátomnak csak a diplomát kéne leadni a gépész MSc-hez, és 5. éve nem csinálja meg (minden más tárgya megvan), meló mellett nincs rá energiája.
IT-ban még többen vannak akik kibukásra állnak az egyetemről, és így is felszívja őket a piac. Az elején ez senkit nem ér hátrányként, de nyilván komolyabb pozícióba kb. lehetetlen lesz kerülni később. Az más kérdés, hogy ezeknek az embereknek jellemzően igénye se lesz rá.
Arról ne is beszéljünk, hogy sokszor a végzős infósok is képesek olyan siralmas megoldásokat alkalmazni, hogy a pofám leszakad (pedig én nem is tanultam IT-t sehol)...úgyhogy van itt bőven diplomás segédmunkás is -
0xmilan
addikt
válasz
Dinter #14603 üzenetére
Ez az egy ev utan santit nekem, mert ott meg tenyleg nincs akkora tudas mogotte, hogy megerje barmelyik oldalnak.
A vegen meg mar inkabb a concorde effektus lep eleptbe, hogy ha mar idaig eljutottam...
De en lehetnek elo pelda, bar ez tenyleg eleg egyedi eset es ismerosi korben se nagyon talalkoztam vele.Illetve erdemes megjegyezni, hogy a cikk nyivan nem teljesen partatlan es probalja a sajat malmara hajtani a vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest