Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cicero

őstag

válasz thiclyoon #15065 üzenetére

Én is csak a saját helyzetemből beszélek. Három diplomám van, a BME-t meglehetősen rosszul kezdtem - olvass vissza, 2010 őszi, 2011 tavaszi kommentek közé - aztán felszívtam magam. Jelenleg a nukleáris szakmában húzom, a diplomáim közül az egyik felét használom és olyan peremfeltételek között dolgozom, amiket korábban írtam. Az, hogy miért jutottam ilyen poziba egyrészt annak köszönhető, hogy a BME-n megtanultam mit jelent odatenni magad és ezt - pláne ebben, a munkaerőhiányban szenvedő szakmában (melyik nem az?) - úgy honorálják, hogy mindent rádszórnak. Az alapfelvetésre, hogy de rossz volt az egyetem stb. még mindig azt tudom nyilatkozni, hogy bármikor elcserélném a jelenlegi helyzetem három gépelemek házira, meg egy energetika féléves beadandóra. Igaz, azért max. egy jelest kaptam vizsgán, de a koli is csak 10 000 Ft/hó volt : )

Szerk.: mivel villanyon kezdtem, ezért némileg értem a fájdalmat, bár én az igazán fájdalmas részét nem éltem át, és valóban baromira sajnálnám, ha annyi szívás után lenne egy közepes felelősséget és technikusi vagy "unokaöccs" informatikai tudást igénylő melóm.

Új hozzászólás Aktív témák