- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csocsoszán
őstag
válasz
#95462144 #17 üzenetére
[link] amit 55% kedvezménnyel adnak, az a kutyának sem kellett. Azért akcióznak, hogy a beragadt készletet legalább karácsonyra eladják.
Én évek óta birtoklom a 800-ast és az 1000-est is. (Sőt volt jó pár ezeken kívűl is.) Akkor írjon bárki ilyen kritikát az írásomra, ha ott a kezébe évek óta a 800-as. Vagy egy 1000-es, amit nagyon kétlek.
Sajnos azok szokták osztani az észt, akik csak hírből ismerik.....Csontrezgéses technika: volt telefonom, inkább hagyjuk! Még a harmadik szomszéd is visszamondta amit beszéltek.
De az elv bizony tud meglepetést okozni! Az egyik high-end show-n kint volt egy ablakra tapasztható "motor" ezen az elven alapuló, bizony sokan meglepődtek. Simán megütötte a hi-fi közepét. Elv jó, a kivitelezés nagyon gyerekcipőben jár.7 pro telefonálási képességeivel semmi gond, tökéletes hallott eddig bárki akivel beszéltem. Az elején szívtam meg, mivel a Cantate domino dsf igen halk ezért feltelepítettem ezt a boostert, habár a neutronban is van erősítésszabályzás. Na ha az be van kapcsolva torzít a mikrofon hangod.
(Mellékesen leírom a telefonok amiket eddig volt szerencsém meghallgatni igen gyenge Bluetooth képességekkel bírnak. A Windows kritikán aluli (687 ezres laptopom van, igaz azt a quest 2 miatt vettem. Eddig a Samsung tab 4-emet csak az audio linuxom kalapálja el.
Na ezzel én itt befejeztem. Mindenkinek jó zenélést. És bátran 7 prot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Filmvilág
- iPhone topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged