- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Nem akarok új témát nyitni, úgyhogy felteszem ide a JBuilderes kérdésem. Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet beállítani a space-ek automatikus beszúrását a kódba? Tehát, hogy pl ebből ''a=5+3'' ez legyen ''a = 5 + 3''.
-
faster
nagyúr
mondjuk Angster Erzsebet java oop konyvere
Hát nem tudom, ha nekem abból kellett volna megértenem az oop-t, eléggé bajban lettem volna. Van egy jó oop könyv, talán ''Objektum orientált programozás C++-ban'' a címe, abban az elméleti felhozó rész nagyon jó, a C++ specifikus részeket ki lehet hagyni, ha valaki egyből a Java-ra akar ráfeküdni.
[Szerkesztve] -
Cloud
tag
Kösz mindenkinek az infókat.
Még egy dolog: ha már elviekben vágom a dolgot valamennyire és neki akarok állni gyakorolni, akkor hol tudok beszerezni egy jbuildert v development kitet (még azt sem vágom, hogy melyik kell hozzá)? -
Kraptor
őstag
Hát sajna magyarul anyagot nem nagyon sokat tudok. Black Book-ot olvasgattam magyarul, mondjuk az VB6 volt nem java de elég jónak tünt, nem tudom Javaban milyen lehet.
Ezt nézted már?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nemtudom angolul mennyire tudsz, de itt van egy ingyenes online java course, sőt több is
Ez azért érdekes, mert ugynazt a cuccot kapod meg amit az egyetemen tanítanak, minden letölthető pdf formátumba, sőt még fel is iratkozhatsz az online curzusra.
Sang Shin prof tartja a Brandeis Egyetemen
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Én elég régen foglalkoztam programozással, de ha C-t kened vágod akkor Javara átterned nagyon könnyen és gyorsan fog menni.
pár link
Bővebben: link -
Cloud
tag
Sziasztok!
Adott egy szoftvertesztelői munkalehetőség, amihez J2EE, Jbuilder, Java Development Kit ismeret szükséges.
Szóval hálás lennék, ha megadnátok egy-két használható könyv v. tankönyv címét, illetve egy pár hasznos web-címet.
A Java topicot már végigfutottam nagyjából, de ott nem találtam erre vonatkozó infót.
A google-ban rákerestem tanfolyamokra, de ezek ''enyhén szólva'' költségesek.
Még valami: Ha napi 2-3 órát foglalkozok vele, akkor kb. mennyi idő alatt lehet megtanulni olyan szinten, hogy erre a melóra jelentkezhessek. Amúgy már vannak programozási ismereteim (QBasic, Pascal, C).
Előre is kösz.
Kíváncsian várom többek között Parci és tothjozsef válaszát.
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged