Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    Amivel nagy bajom van még, az az NFC-s fizetés. Raiffeisen appja van alapértelmezettnek beállítva. Odateszem a telefont, semmi sem történik, mintha ki lenne kapcsolva az NFC. Második fizetési próbálkozásnál elindítottam az appot, úgy egyből ment. 3. fizetésnél szintén csak fel volt oldva a képernyő, nem ment a fizetés.
    Amit nem tudok hova tenni, az a nagybetűs LAG. Fizetési próbálkozás után kb. 20! perccel jelzi az app hogy nem sikerült a fizetés. Mintha akkor érintettem volna. Ilyennel találkozott már valaki?

    Más: VoLTE, VoWiFi. Elvileg be van kapcsolva, gyakorlatilag nem mutatja a értesítési sávban hogy aktív lenne. Számít, hogy melyik slotban van a SIM? Nem cserélgettem még.

    Az eSimnek milyen előnye / hátránya van, miért jó az?

    Hangosra van állítva a telefon, minden max. hangerőre feltekerve, de p. Viber nem ad hangot ha jön új üzenet.

    A készüléket ha megemelem nem csak az időt / értesítéseket jeleníti meg, bekapcsolja a hátteret is. Ez baromi zavaró / felesleges, korábbi OP telefonoknál ilyen nem volt. Cserébe ambient display beállítási lehetőség sincs (vagy minek lett elnevezve?) Az is hiányzik hogy csak egyszer érintem meg a kijelzőt és akkor bevillan az idő.

    Volt régen shelf, jobbra suhintottam és bejött egy gyors jegyzetfüzetszerűség, időpontra emlékeztetni is tudott. Ez eddig benne volt minden OP telefonban, ebből hogy lehet előcsalni? Vagy már nincs?

    Szerintem lesznek még kérdéseim...

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák