- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Nem, én linuxos vagyok. Ha a gépen futtatod a szokásos dolgaidat, aztán hirtelen 12 processzen betolsz neki pl egy gcct (videókonvertálót, stb, bármilyen hasonló gépigényű dolgot) úgy, hogy mindegyik processz egyesével másfél gigát csócsál, akkor abból már nem fog semmi jó sem származni. Macen sem. Még akkor se, ha pl a böngésződ, csevegőprogramjaid, szövegszerkesztődet, stb akármiket hatékonyan ki is tud swappelni. 8 giga manapság arra jó, hogy nyitva van 5-6 gépigényesebb weblap, valami komolyabb multimédiás editor, talán a háttérben fut valami szövegszerkesztő, meg valami lájtosabb program, de memóriaigényesebb cuccot már ne akarjál rajta ezek mellé elindítani. Én 6 gigával voltam 2013-14-ig, aztán 8 giga volt 2020ig, egyre sűrűbben jártam úgy, hogy a ram nem volt elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest