- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Az alapbeállítás automatikus a hallásmérés eredménye alapján. Ez garantálja hogy elvileg a frekvenciamenet egyenletes. Persze ez nem biztos hogy megfelel ízlés/szokás alapján, lehet idegesítő a hang, meg a túlzott készülék okoskodás (túlzott automatika) is zavaró lehet, és nyilván nem lesz mindenféle környezetben optimális a hallás. A "senki nem tud beállítani" azért túlzás tehát. Mondjuk úgy hogy finombeállítani egyéni elvárások alapján, vagy egyáltalán a megfelelő készüléket megtalálni kellhet jó szakember. Fejlődés hogy már alapból bt van a készülékekben, illetve mobilos appal könnyen lehet programot váltani, vagy saját programot létrehozni, tehát nem okvetlen szükséges mindig szakemberhez rohanni.
-
GreatL
őstag
Itt akksis nem lehet a hallásmaradvány minimális volta miatt. Elemmel kell meghajtani sajnos.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GreatL
őstag
A legújabb 675-ös elemes Naída-ból a 70-est. Audiológus nálunk is hülye, mondtuk neki hogy kinyomja a szélzajt és mindent, rajtunk gúnyolódott. Az a baj hogy nem nagyon ismerik a készüléket.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
xrvman
őstag
Pontosítsd kérlek, mert pl.
Phonak Naída (Lumity) L70 UP támogatott L a Lumity-t jelöli. -
X2N
őstag
Én még analóg Siemens készülékkel nőttem fel, a digitális visszalépés volt. Az a baj ezzel az AI-al hogy gyorsabban merül tőle a készülék az meg megint csak nem előny. Meg olcsóbb sem lesz tőle, és már így sem olcsóak ezek a készülékek...Nekem semmi bajom nincs azzal hogy hallok zajokat, engem nem zavar, nem is szeretnék olyat ami aktívan szűrné a zajt mint ezek a mostani bluetooth-os fejhallgatók...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM