- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Aktív témák
-
Matthew
őstag
Nekem volt pont ilyen problémám, egy Leadtek 6600GT-vel, nem volt piros szín, a DVI csatin keresztül átalakítóval (digit->analóg) pedig jól működött. Azt nem próbáltad esetleg?
Visszavittem a boltba és néztek rám hülyén, ugyanis pár nappal azelőtt cseréltem a szintén Lesdtek kártyát náluk, azt hitték má én vagyok a hülye... de végülis cserélték, nem tehettek mást. -
Male
nagyúr
Ha földelt konnektorba dugod mindkettőt, akkor elvileg nem kéne szikráznia...
Lehet csak a csatlakozó szórakozik vagy a vezeték... ha a VGA-don van DVI kimenet, akkor egy átalakítóval (mindig van hozzá) megpróbálhatod arra rádugni a monitort... fél perc, és akár már ez is megoldhatja. Ha nem, akkor másik kártya... ha az sem, akkor irány a szervíz. -
Male
nagyúr
Gondolom földeletlen konnektorok... elvileg nem lesz baja a pici szikrázástól (kell lennie védelemnek), de ha kihúzod addig am onitort a konnektorból, akkor nem fog szikrázni összedugásnál...
Ha az OSD-ben van piros, akkor vidd szervízbe... (persze köbb próbáld ki egy másik kártyára dugva, vagy ha a kábele cserélhető a monitornak, akkor egy másik kábellel is)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest