- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Nagyon szívesen!
Egyébként pont a minap érkezett frissítés az órára.
Nem kapkodják el.
Nem volt még időm átbogarászni, hogy mit is frissítettek. Azok a funkciók, amiket én használok nem változtak.
Tettem rá egy új mágneses, fekete fonott láncszem szíjjat (nem jut eszmbe a speckó neve).
Elég kényelmes, nem szedi a szőrömet, és így már ugyanúgy tudok benne zuhanyozni, mint a szövet, vagy a szilikon szíjjal, és mégis fémszíj van rajta. A bőrszíjjal nem tudtam zuhanyozni.
És mivel ezzel is pontosan illeszkedik a csuklómhoz, azt vettem észre, hogy szinte egyáltalán nem kell a jelkódot használni az ébresztéshez. Vagyis nem lép ki, nem érzékeli úgy, hogy nincs a csuklómon.
Nos ennyi még plussz.
Még mindíg használom. Sajnos nincs Huawei, vagy xiaomi alternatíva.. egyelőre. -
han_lev
senior tag
LAssan harmadik hónapja nyűzöm.
Nyűzöm, mert tulajdonképpen arra vettem.
Előtte Hw GT2Pro-m volt, közben használtam egy ideig Samsung 6-ost.
Nem sportolok aktívan, ezért ezeket nem tudtam jól letesztelni.
Alkalmanként focizás közben bekacsoltam, illetve volt hogy biziklizés közben használtam rajta a GPS-t.
Amiért ezt vettem:
A GT2Pro-nak nagyon elégedett voltam az üzemidejével (15 nap kb) és a szépségével,
viszont zavart, hogy nem tudtam teljesen elolvasni néha egy egy üzenetet, vágytam arra, hogy teljes értékű kommunikációs eszköz legyen. SAjnos ez sem az, mert bár androidos, az E-sim nincs benne. Persze, ha lenne is, a T-com-on kívül senki nem tud "klónozni" simkártyát, úgyhogy csak egy másik számmal tudnám használni,.. szóval: mindegySzóval nyűzöm. Ez azt jelenti, hogy úszom benne, pontosabban inkább fűrdök - balaton, medece, zuhany, stb - eddig bírta, nem ázott be. Sajnos nem tudom, hogyan méri az úszást, mert nem "úszok" medencehosszokat, tehát ehhez nem tudok viszonyítási alapot.
Viszont nem vagyok sportoló, túrázós, stb. Tehát az ilyen helyzetekben nem teszteltem.
Az üzemidő: a Samsunghoz képest fellélegzés. Hetente kétszer töltöm. Nem parázom, hogy lemerül, mert általában, sokszor csak a monokróm kijelzőt nézem. Illetve ha 10 % alá esik, akkor is átvélt esenciálba, ott meg elketyek még +1-2 napig. Tehát lemerülni még soha nem merült le.
Persze van negatívum is. Úgy tapasztalo,, hogy túl sokszor is kapcsol be ez a mód.
Ezalatt persze mér mindent, az értesítések is jönnek, de ha meg akarom nézni, akkor sokszor újra be kell rajzolnom a "mintát", hogy belépjen az androidos felületre.
Szóval, szerintem igényli a beállítást, a törődést.
Én nem mélyültem el a rendszer beállításában, lehet hogy ki lehetne hozni belőle többet is.Az az igazság, hogy sokminden tetszik benne, de nem érzem úgy, hogy "ez az!!!"
Tetszik a kettős kijelző, az üzemidő, az essential mód, jó rajta az andoid, sok funkciós, apróbb zökkenőktől eltekintve a rendszer stabil, nekem stabilan kapcsolódik.
A telefonos app nem tud magyarul, de egyébként amit kell megteszi.
Frissítés még nem jött rá.Alapvetően tehát elégedett vagyok vele, amire szükségem van, megkapom tőle. Az üzemidő is androidos órák között kiemelkedő.
Tulajdonképpen bennem van a hiba, hogy nem vagyok vele teljesen elégedett.
Mivel xiaomi telefonom van, lehet hogy majd a 4s sport - ha eljut idáig - lesz az utódja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged