- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Nagy monitor hiba / gond / probléma topik -ban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
HappyDay
csendes tag
3 napja kaptam egy elég gyatra minőségű monit, mert az előző bedöglött. Csak az a bajom vele, hogy élvezhetetlen, és fizikailag teljesen leterhel, ha csak fél órát is ülök előtte. Ilyen tüneteket okoz: fejfájás, émelygés, szédülés, (ha becsukom a szemem, úgy forog velem a világ mintha részeg lennék), ezen kívül erős, csillapíthatatlan zsibbadást érzek a homlokom körül. Olyasmi mintha a fejemre egy állandó súlyt helyeztek volna. Van tippetek, hogy mi okozza ezt a rosszullétet??, és mit tehetek ellene (vagy legalább a csillapítása érdekében) ? Ha nem változik a helyzet mindenféleképpen monitor csere lesz, mert ez nem állapot, hogy minden egyes nap ez betegítsen... Ha valaki azt mondaná, hogy ezt a monitort fogom használni az elkövetkező években, vagy akár hónapokban azt mondom neki - Nem, nem és NEM!! ...
Egyébként Fujitsu Siemens scaleo t17-2... Szóval... Kb látom a betűk körüli zöld és piros árnyékokat.
Már mindent megpróbáltam ami eszembe jutott, alacsonyra vettem a fényerőt, a kontrasztot, a hercet nem tudom átállítani, mert nem bírja és automatikusan visszaugrik 60 Hertz-re...
Aktív témák
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest