Aktív témák

• CoolMan

MODERÁTOR

válasz HappyDay #1 üzenetére

Üdv!

A kérdésed a Nagy monitor hiba / gond / probléma topik -ban tedd fel.
    Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.

Ezt zártam.

• HappyDay

csendes tag

3 napja kaptam egy elég gyatra minőségű monit, mert az előző bedöglött. Csak az a bajom vele, hogy élvezhetetlen, és fizikailag teljesen leterhel, ha csak fél órát is ülök előtte. Ilyen tüneteket okoz: fejfájás, émelygés, szédülés, (ha becsukom a szemem, úgy forog velem a világ mintha részeg lennék), ezen kívül erős, csillapíthatatlan zsibbadást érzek a homlokom körül. Olyasmi mintha a fejemre egy állandó súlyt helyeztek volna. Van tippetek, hogy mi okozza ezt a rosszullétet??, és mit tehetek ellene (vagy legalább a csillapítása érdekében) ? Ha nem változik a helyzet mindenféleképpen monitor csere lesz, mert ez nem állapot, hogy minden egyes nap ez betegítsen... Ha valaki azt mondaná, hogy ezt a monitort fogom használni az elkövetkező években, vagy akár hónapokban azt mondom neki - Nem, nem és NEM!! ...

Egyébként Fujitsu Siemens scaleo t17-2... Szóval... Kb látom a betűk körüli zöld és piros árnyékokat. :DDD :W

Már mindent megpróbáltam ami eszembe jutott, alacsonyra vettem a fényerőt, a kontrasztot, a hercet nem tudom átállítani, mert nem bírja és automatikusan visszaugrik 60 Hertz-re...

Aktív témák