- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Gatya
senior tag
Na mongi most jelezte, hogy nem kell a ház, tehát van még 1 db HP ház horpadással a tetején ami nem vészes. 340W-os táppal. 6k-ért.
-
Gatya
senior tag
Kedves kollegák!
Úgy adódott, hogy elfogytak a házak. Úgy néz ki nem is lesz már, de ha lesz is akkor 2-3 hónap múlva. Még 1 db van amit elvileg mongi kollega visz ma, ha mégsem viszi akkor az még eladó lesz, de azon kívül sajna nincs már.
Üdv. Gatya -
Gatya
senior tag
UP
-
Gatya
senior tag
Holnap délután utcsó lehetőség!!!!!!!
Vasárnap megyek Győrbe!!!!!!!!! -
cecko13
tag
Előre is Gatya nem akarom rontani a boltod!
Nekem van egy HP nagy házam 365W-s táppal Gatyától vettem de komplett gép vásárlása miatt nem használtam fel és nincs már rá szükségem
Akinek kell szívesen továbbadom Ez sérülésmentes ház!
csak a Sata kábel hiányzik belőle minden más meg van amit ad Gatya még a 9cm-es venti is
ára: 8k -
Gatya
senior tag
VASÁRNAP MEGYEK GYőRBE!!!!!
Győriek ide
Akinek kell szóljon -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
AKCIÓÓÓ!!!!!!!
Aktuális lista
2 db HP ház 340W-os táppal enyhe horpadással a tetején 6k/db
1 db HP ház 365W-os táppal enyhe horpadással a tetején 7k/db
1 db IBM fekvő ház 230W-os táppal 6k/db. -
Folze
aktív tag
nekem is ilyen házam van 340-es táppal, csak ajánlani tudom, vigyétek
saját megoldás az alaplapra: kicsit kitágítottam a lyukakat és pillanatragasztóval beleügyeskedtem azokat a 6szögű, menetes réztalpakat
hátlapot meg kivágtam vastagabb nylonból és kész, nem kell vele vacakolni, jó az
ingyen UP by Folze
[Szerkesztve] -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
Most van:
3 db enyhén horpadt 340W-os táppal 6.5k /db
1 db IBM thinkcentre M50 230W-os táppal 6k /db -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
Érkezett egy IBM ház is 6k-ért.
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
Ami vihető 3 db enyhén sérült 340W-os táppal. 6.5k/db ért. Ha valakinek kell akkor +1k-ért van 365-ös táp is.
-
Szumi
tag
Lesz még 365-ös táppal nagy ház?
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
Na ami vihető még 1 db enyhe horpadással 340W-os táppal.
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
A fullos HP-t és az IBM-et elvitték. A többi még vihető.
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
2 hibás elment. A többi még vihető
-
Gatya
senior tag
Ami van:
1 db 365W-os táppal fullos 8.5k
3 db 340W-os táppal egyhén horpadt 6.5k /db
1 db IBM 230W-os táppal 6k -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
up
-
mongi
senior tag
bocsi, kicsit sűrű volt a hetem, beugorhatok pénteken a házért?
-
Gatya
senior tag
Néhány Infó a nagy HP házról:
Szabvány ATX alaplap belemegy, de kicsit variálni kell van 1-2 probléma, de ezt eddig mindenki kiküszöbölte, pedig már jónéhányat eladtam itt.
1.A táp 24csatis. Vagy kell hozzá átalakító ami ha jól tudom egy 1k alatti összeg de megpróbálok szerezni... Sok alaplapra valószínüleg rámegy enélkül is, akkor ha nincs semmi az ATX tápcsati körül. Egy 21-esre simán ráment
2.A házba minden ATX-es lap simán belemegy. Van Alaplapi tálca, de mivel a HP a saját LGA- s konfigjához készítette ezért a hűtő felfogatás csavarheléyeit le kell szigetlni, vagy levágni, vagy lekalapálni. Igényszerint tudok adni olyat ami már le van vágva.
3.Alaplap hátlapja. Sima hátlap nem megy be a helyére, a megoldás a hátlap széleit le kell hajtogatni egy fogóval és utána szépen bepattan a helyére és ott is marad.
4.Házventi. 4 csatis, de ha a lapokon 3 csatis foglalat van. Simán rá lehet dugni, úgy hogy a kék kábelt nem dugjuk rá, az szépen lelóg, de teljesen jó a csatlakozás. A venti így teljes fordulaton megy, és hangja is van, de sikerült rászerelni egy fordulatszámszabályzót, amivel teljesen OK.
5. Probléma. Ha SATA-s vinyó megy a házba akkor azon a hagyományos SATA csati útban lesz a ház oldallapjának. ATA vinyóval nincs gond. A megoldás egy L alakú SATA kábel ami jár a házhoz.
pozitívumok:
A táp teljesen csendes, gyakorlatilag hangtalan,
1 óra használat után nem gyorsult be a ventije.
Ház nagyon vastag lemezből van, így 2 vinyó sem tudja berezegteni ami a legtöbb háznál mély búgást okoz.
Aki ismeri annak nem kell bemutatni -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
1 db Fullos HP 365W-os táppal 8,5k
1 db enyhén sérült HP 340W-os táppal 6.5k -
Gatya
senior tag
Van még! Vigyétek.
-
Gatya
senior tag
up
-
tildy
nagyúr
Gatya, hogy kell berakni a vinyót a nagy házba?
A többit kiokoskodtam, de erre még nem jöttem rá.
-
Gatya
senior tag
Ami van:
1 db Fullos HP 365W-os táppal 8,5k
1 db enyhén sérült HP 340W-os táppal 6.5k
1 db IBM fullos 230W-os táppal. 6k -
Gatya
senior tag
Üdv, érkezett ház!! A lista:
- HP nagy:
- ATX formátum,
- Csavarmentes szerelhetőség
- 3x 5.25'', 1x3.5'' külső, 2x 3.5'' belső.
Ami jár hozzá:
- 340W-os HP táp 24 pines tápcsatival
- 1 db 9 CM-es Hűtőventillátor
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 1 db Fullos 365W .os táppal 8.5k/db
0 db Fullos 340W-os táppal 7.5k/db
1 db Enyhén sérült 340W-os táppal 6-6.5k/db
Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit értek enyhe sérülés alatt, most leírom pontosan:
Tehát, a sérülések 99%-át a szállítás okozta, a sérülés mértéke annyiban kimerül, hogy a ház tetején van egy apró horpadás, ami általában kb 2cm x 1 cm-es. Van olyan amin 2 db sérülés van (hasonló méretű) az 5.5k amin 1 db sérülés van az 6k. Ez szerintem minimálisan számít, látható, de nem annyira feltünő.
- HP midi:
- mATX formátum,
- 2x5.25'', 2x3.5'' külső, 1x 3.5'' belső
Ami jár hozzá:
- 240W-os Compaq táp 20 pines tápcsatival
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 1 db Sérült megnyomódott a teteje 240w-os táppal 6k/db
IBM fekvő ház:
- mAXT formátum,
- Szinte csavarmentes,
- 2x 5.25'', 1x3.5'' belső, 1x 3.5'' külső
Ami jár hozzá:
- 230W-os Lite ON vagy AC bell táp 20 pines tápcsatival
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 2 db Fullos karc nélkül 230W-os táppal6k/db
Képek a házakról itt: [link]
Aktuális lista mindig a topic végén.
Néhány Infó a Nagy és MIDI HP házról:
Szabvány ATX alaplap belemegy, de kicsit variálni kell van 1-2 probléma, de ezt eddig mindenki kiküszöbölte, pedig már jónéhányat eladtam itt.
1.A táp 24csatis. Vagy kell hozzá átalakító ami ha jól tudom egy 1k alatti összeg de megpróbálok szerezni... Sok alaplapra valószínüleg rámegy enélkül is, akkor ha nincs semmi az ATX tápcsati körül. Egy 21-esre simán ráment
2.A házba minden ATX-es lap simán belemegy. Van Alaplapi tálca, de mivel a HP a saját LGA- s konfigjához készítette ezért a hűtő felfogatás csavarheléyeit le kell szigetlni, vagy levágni, vagy lekalapálni. Igényszerint tudok adni olyat ami már le van vágva.
3.Alaplap hátlapja. Sima hátlap nem megy be a helyére, a megoldás a hátlap széleit le kell hajtogatni egy fogóval és utána szépen bepattan a helyére és ott is marad.
4.Házventi. 4 csatis, de ha a lapokon 3 csatis foglalat van. Simán rá lehet dugni, úgy hogy a kék kábelt nem dugjuk rá, az szépen lelóg, de teljesen jó a csatlakozás. A venti így teljes fordulaton megy, és hangja is van, de sikerült rászerelni egy fordulatszámszabályzót, amivel teljesen OK.
5.Ha SATA-s vinyó megy a házba akkor azon a hagyományos SATA csati útban lesz a ház oldallapjának. ATA vinyóval nincs gond. A megoldás egy L alakú SATA kábel ami jár a házhoz.
6.Ami kimaradt: Az előlapi csatlaközók (Power, ledek) egy csatin vannak, de átalakíthatóak mindenkinek kedve szerint.
Az 5. pont nem jelent problémát a midi háznál.
pozitívumok:
Ház nagyon vastag lemezből van, így 2 vinyó sem tudja berezegteni ami a legtöbb háznál mély búgást okoz.
Aki ismeri annak nem kell bemutatni
Előrendelést felveszek!!!!!
- Név
- Nick
- Telszám
- Mennyiség
- Háztípus
megjelölésével mailbe. Ha kevesebb ház érkezik mint megrendelés akkor a beérkezési sorrend dönt... info-t mondani, hogy lesz-e még fullos ház, ha lesz akkor előszőr azok kapják meg akok leadták az előrendelés, utánna a többiért pedig lehet tolongani! -
Gatya
senior tag
Köszi fiúk
NA egyenlőre már csak 1 db van a 365-ösből
-
Ptech
addikt
válasz
barbikenje #159 üzenetére
Bizonyám, és nagyon frankó cucc, betonstabil, szinte hangtalan táppal.
-
barbikenje
aktív tag
Vegyétek-vigyétek...nekem is innen van és naggyon-naggyon meg vagyok elégedve vele... kiegészítésként hozzátenném, hogy a nagy ház átépíthető fekvővé is, ha valakinek ilyen igénye van...
-
ATI
senior tag
Burkolt UP!
Nagyfelbontású képek: [link] -
Ptech
addikt
Szia.
1db 3,5'' (floppy) takarópanelt és 2db 9cm-es ventit szeretnék, ha vannak.
Mikor megoldható Neked? -
Gatya
senior tag
up
-
cecko13
tag
esetleg van még sérülésmentes HP ház amit 365W táppal árultál 8.5k-ért?
-
Gatya
senior tag
Hali! Nem tudom, hogy még mikor lenne nekem jó. Péntek délelött hívj majd fel és megdumáljuk.
A lista:
1 db enyhén sérült HP 340W-os táppal 6k /db Foglalva
1 db IBM Matx-es 230W-os táppal 6k/db Foglalva
2 db fullos HP 365W-os táppal 8.5k /db. Ezek még vihetőek
[Szerkesztve] -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
Ami van:
- 2 db fullos 365 W-os táppal 8.5k /db
- 1 db enyhén sérült 340W-os táppal 6k/db. -
Gatya
senior tag
Hali!
A netvistától kicsit különbözik. Annyiban minimum, hogy szabványos tápot is bele lehet rakni. At általad említett konfigot véleményem szerint elviszi a táp. A Floppy nincs benne. Ha benne van akkor odaadom ingyen. Az azért nem jár hozzá, mert nem mindegyikbe van benne. Én nem veszem ki, nincs szükségem rá. Még van belőle néhány darab.Billentyűzetem saajna nincsA hátlapon kell egy kicsit variálni. De nem kell sokat barkácsolni.
-
Gatya
senior tag
up
-
Yaye
őstag
Szia! Az IBM házat ismerem, gyakorlatilag megegyezik a fekvő Netvistákkal, nagyon jó kis cucc.
#1: A kérdés, hogy a tápja (aligha tudnám upgradelni, elég spéci formátum) vajon elvisz egy 1.6 p4-et tv-tunerrel, R8500-al, egy vinyóval és egy dvd-íróval? Gondolom igen, de azért érdekelne a véleményed, illetve esetleg tudod hogy milyen gépek ketyegtek ezekben a kuckókban.
#2: Jól látom hogy a floppy is benne van a házban (és árban)?
Potitív válaszok esetén lehet hogy jelentkeznék egy ilyen kis fekete csodáért, ha még van belőle(nincs véletlenül hozzá való feka IBM billentyűzeted is? Az nagyon klassz lenne.
szerk.: hú, most látom hogy a hátlap tényleg elég egyedi, bele is kukkantok egyik Netvistánkba hogy mit lehet kezdeni vele... (Nem nagyon akarok sokat barkácsolni)
[Szerkesztve] -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
Ami van:
2 db fullos 365W-os táppal 8.5k /db
3 db fullos 340W-os táppal 7.5k /db. 1 db foglalva
1 db enyhén sérült 340W-os táppal 6k /db -
bizi990
senior tag
Fekvő matx ibm van még?
Vhol olvastam, hoyg bütykölni kell vmit az előlappal, miről is van szó? Vmi gagyi lapom van, mATX-nek van írva, kb huszonkét-három centi a szélte-hossza, belefér, ugye?
bizi -
Gatya
senior tag
válasz
Charlie Gordon #130 üzenetére
Privi ment.
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
A hibás ház elkelt.
-
Gatya
senior tag
Na, nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz fuvar, mivel nem jön össze elég megrendelés
-
paleinho
senior tag
UP!
-
Gatya
senior tag
-
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
Tisztelt fórumtársak, Aki feni a fogát ilyen szépséges HP és IBM házakra, de a távolság az akadály annak egy jóhír!!!!
Elképzelhető, hogy hétvégén útbaejtek egy Balaton délipart környéki fuvart, akit érdekel, az szóljon. Hogy megye-e az még nem 100 % attól függ, hogy lesz-e elég jelentkező. Ha szeretnél házat írj mailt.
Üdv. Gatya -
Gatya
senior tag
Hétfőn érkezik:
- 1 db fullos ház 365 W-os HP táppal 8.5k/db
- 6 db fullos ház 340 W-os HP táppal 7.5k /db
- 2 db IBM mATX ház 230W-os táppal 6k/db
Ha valakinek kell tápot is tudok külön adni de sajna csak 240W-ost. Ára: 2k. -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
A készlet:
1 db fullos ház 365 W-os táppal 8.5k/db
1 db enyhén horpadt tetővel 340W-os táppal 6k/db
Jövőhéten ismét lesz több ház.
Előrendelést felveszek!!!!!! -
Gatya
senior tag
A hibás ház mégis eladó! Időhiány miatt lemondta a srác.
-
Gatya
senior tag
válasz
Charlie Gordon #113 üzenetére
Meglássuk.
-
Gatya
senior tag
Az enyhén sérült elkelt!!!!
Ami van:
1 db fullos 365 W-os táppal
- Név
- Nick
- Telszám
- Mennyiség
- Háztípus
megjelölésével mailbe. Ha kevesebb ház érkezik mint megrendelés akkor a beérkezési sorrend dönt... -
Gatya
senior tag
A 2 db fullos 340W-os táppal elkelt!!!!
-
muxi-muxi
senior tag
Szép cuccok! UP!
-
Gatya
senior tag
Üdv, érkezett ház!! A lista:
- HP nagy:
- ATX formátum,
Ami jár hozzá:
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 1 db Fullos 365W .os táppal 8.5k/db
2 db Fullos 340W-os táppal 7.5k/db
1 db Enyhén sérült 340W-os táppal 5.5-6k/db
Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit értek enyhe sérülés alatt, most leírom pontosan:
Tehát, a sérülések 99%-át a szállítás okozta, a sérülés mértéke annyiban kimerül, hogy a ház tetején van egy apró horpadás, ami általában kb 2cm x 1 cm-es. Van olyan amin 2 db sérülés van (hasonló méretű) az 5.5k amin 1 db sérülés van az 6k. Ez szerintem minimálisan számít, látható, de nem annyira feltünő.
- HP midi:
- mATX formátum,
Ami jár hozzá:
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 2 db Sérült megnyomódott a teteje 240w-os táppal 5k/db
1 db jobban sérült a teteje 240w-os táppal 4k/db
IBM fekvő ház:
- mAXT formátum,
- Szinte csavarmentes,
Ami jár hozzá:
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 4 db Fullos karc nélkül 230W-os táppal6k/db
(Ez sajna csak 1 hét múlva lesz elérhető)
5.Ha SATA-s vinyó megy a házba akkor azon a hagyományos SATA csati útban lesz a ház oldallapjának. ATA vinyóval nincs gond. A megoldás egy L alakú SATA kábel ami jár a házhoz.
6.Ami kimaradt: Az előlapi csatlaközók (Power, ledek) egy csatin vannak, de átalakíthatóak mindenkinek kedve szerint.
pozitívumok:
Aki ismeri annak nem kell bemutatni
- Név
- Nick
- Telszám
- Mennyiség
- Háztípus
megjelölésével mailbe. Ha kevesebb ház érkezik mint megrendelés akkor a beérkezési sorrend dönt...
[Szerkesztve] -
Gatya
senior tag
up
-
Gatya
senior tag
- HP nagy:
- ATX formátum,
Ami jár hozzá:
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 0 db Fullos karc nélkül 340W-os táppal 7.5k/db
1 db Enyhén sérült 340W-os táppal 6k/db
- HP midi:
- mATX formátum,
Ami jár hozzá:
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 2 db Fullos karc nélkül 240W-os Compaq táppal7k/db
1 db Sérült megnyomódott a teteje 240w-os táppal 5k/db
IBM fekvő ház:
- mAXT formátum,
- Szinte csavarmentes,
Ami jár hozzá:
- 1 db SATA kábel
- 1 Nagy ív martica
Mennyiség: 5 db Fullos karc nélkül 230W-os táppal6k/db
5. Probléma. Ha SATA-s vinyó megy a házba akkor azon a hagyományos SATA csati útban lesz a ház oldallapjának. ATA vinyóval nincs gond. A megoldás egy L alakú SATA kábel ami jár a házhoz.
pozitívumok:
Aki ismeri annak nem kell bemutatni -
Gatya
senior tag
1 enyhén hibás van még!!!!!!!
-
Gatya
senior tag
-
Gatya
senior tag
1 db Enyhén sérült ház van még!!!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged