- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
zsoltee10 #27 üzenetére
Na megint nekiálltam próbálkozni..Éredkes ez a lap..Na szóval 315-ig minden rendben a legdurvább beállításokkal is.2-5-3-3-on megy minden király ram alapfeszen 430-on.de onnantól se feszemeléssel se pat kikapcsolással se leggyenébb beállításokkal nem megy sehogy...mintha 430-tol xar lenne a memória kezelése..a legvicccesebb hogy pl 2-5-3-3 elkezdi betölteni a wint aztán kiakad..2.5-5-3-3 on megmár az elején kiakad..mintha jobb időzítésekkel jobban birná..Szóval sztem elég rosszul kezeli a ramot ez a lap.:(
-
zsoltee10
addikt
Egy haveromnál. Anno, mikor XCbiker nem tudta visszavenni, pont gépet épített egy haverom, és eladtam neki. 3-4-4-8-n megy 500-n alapfeszen. Érdekes, hogy nálam, és utólag George-nál se indult el egyáltalán a gép, csak sípolt. 2db P4C800-ban, és egy P4C800 deluxe-ban próbáltuk ki. Mindegyik csak sípolt. Érdekes....
-
coolrob
aktív tag
egyébként tegyük fel IC7-re cserélnék..akkor ott miylen AIDA eredménynek kéne kijönni ha mondjuk 250/250-en szionkronba PAT lenne?Mert most nekem 250/200 no PAt kb 4700/1400 az AIDA pontszámom..Érdekes hogy 200/200 on szinte tökugyonennyi Pattal igaz csak Street Raceren mert az F1 nem megy.:(
-
coolrob
aktív tag
sokszor átolvastam a cikkeidet de sok fórumot is stb...azt tudom hogy ha szinkronba megy a ram meg proci akkor van PAT.de hogy már 220 körül nem birja erre nem nagyon gondoltam még..lehet z van az a gond a memót se nagyon tom kipróbálni..illetve érdekes hogy egyenként se mennek 450 felé ebbe na lapban igy nem tudom mi lehet a ludas...
-
Donnie
őstag
Ne feledd coolrob azt sem azért, hogy attól még, hogy d43-asok nem garancia, hogy tépnek is rendesen, főleg dualban. Van akinek olyan pár d43-asa van amik csak 460-at mennek. Ennek ellenére megér egy próbát a dolog más lapban. Ha ki tudod valakinél tesztelni a memóriákat akkor ki lehet zárni később, hogy azok lennének a ludasok.
[Szerkesztve] -
coolrob
aktív tag
Most látom hogy vki kimoderálta az első sztem ''bunkócska'' hozzászólót meg a válaszom is.hmmm
-
coolrob
aktív tag
1. Miért ne mehetne..Olvasgattam és nem érterm miért nem mehetne a PAT.
2.ja valszeg megy csak nincs szerencsém mert nem xereti a ramot a lap sztem.
3.A Proci nem hibázik 5:4-es osztóval megy alapfeszen is 250-es FSB-vel.
4.igen a memo nem birja mint ezt irtam.:)
5.EMeltem feszt beállítottam a leggyengébb osztókat de semmi.:( -
coolrob
aktív tag
Köszi a segitséget na szóval..nagyon ugy néz ki hogy a lap nem xereti a ramokat.:(
Egyébként a memók garmától vannak.
Ja és igy 865PE chipset de nem csak alapon van PAT.Húzásnál sem kapcsol ki ha szinkronba van a memo meg a proci ez a lényeg ezért kellenének jó Ramok bele..:) -
Donnie
őstag
1. IS7-E vel ne csodálkozz, hogy nem megy a PAT 415 felett... (865PE chipset...)
2. 480 Mhz-et általában mennek a D43-asok (szerintem ez sem kivétel)...
3. Valószínüleg a proci hibázik. A legegyszerűbb: megnézed a procit 5:4-es osztóval (tehát memókat ''visszafogod'') hibázik-e.
4. Ha így is hibázik akkor a procid nem bírja.
5. :D Emelj neki feszt. Ha így sem megy, akkor : ''Nem nyert hangszórót''. Vissza kell venni picit.. -
pattal együtt 415a max szinkronba
Ez egy 865PE lap igaz?:) akkor a pat csak akkor működik ha alapon van a memó és a proci is.. -
coolrob
aktív tag
sziasztok srácok most lett IS7-E lapom 2.6C procival.A gondom az lenne hogy 2*256MB Hynix D43 ramom van és az istennek se megy rendesen a lappal..pattal együtt 415a max szinkronba. Pat kikapcsolva a legrosszabb időzitésekkel (3-8-5-5) is hibázik 480 körül és qrva lassu is lasssab mint alapon...
Van vkinek ilyen lapja D43-as rammal?Ha igen mennyin megy neki és milyen beállításokkal..please segitsetek..
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Bluetooth hangszórók
- Hardcore café
- Redmi Note 13 4G
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged