- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Na akkor.
Biosfrissítéses topic is van, IS7-es topic is van, hűtéses topic is, P4 hűtéses is, ráadásul a topic címében felvetett probléma is megoldódott. Arról nem is beszélve, hogy az Abit lapok bő 8-10 fokkal fölémérnek a valós hőmérsékletnek.
Elég ok a zárásra? Sztem igen. -
TommyGun
őstag
válasz
sosperecek18 #13 üzenetére
Ha biztos vagy benne hogy rendesen bevan pasztázva a proci és tuti hogy a borda is rendesen felfekszik akkor ne foglalkozz vele....nem érdemes...minden lap fölémér...ha a borda nem forró akkor nincs baj fölémér azt annyi....60-65 fok már igencsak forró ott már nem fogdosnád az ziher...igaz a borda mindig hűvösebb mint a proci mag...
[Szerkesztve] -
sosperecek18
őstag
válasz
sosperecek18 #12 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy minden Is7-esnél ugy volt ahogy nálam(szerintem), hogy felémért a lap, és miután felfrissitette az alaplapot akkor utánna jól mért nálam ez mért nincs igy?
Ha tud valaki segítsen már abban,hogy melyik Biost tegyem fel hogy rendesen mérje a hőmérsékletet? -
-
zso73
veterán
válasz
sosperecek18 #9 üzenetére
Ez azért van, mert az abit oldaláról a letöltés elég lasú! Este próbáld!
-
sosperecek18
őstag
Már egy negyed orája elinditottam de semmi még mindig 0%-nál jár!
-
TommyGun
őstag
válasz
sosperecek18 #7 üzenetére
Nemkell, nekem megjegyzett mindent az AV8....ha meg kéri akkor megcsinálod mit kell ezen parázni
De nyugodtan csinálhatsz....PL az IC7-es Abitzom meg saját maga benyomta magát defaultba....ki is írta a boot-nál hogy lépjek be és nézzem meg a beállításokat mert visszavágta defaultra magát....ennyi nem kell aggódni...
Mellesleg amiről te beszélsz az a CMOS clear...és azt nem kell 10mp-ig levenni....
Ott 3 láb van csak arréb kell raknia Jumpert és vissza...az nullázza le a Biost hogy átrakod a Jumpert....vissza meg azért kell mert nem indulna el a lap
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
sosperecek18 #1 üzenetére
Nem fog csinálni semmi extrát....megnézi a lapodat, letölti a BIOST ami neki kell..megflesseli és kér egy újraindítást....
Azért ONE KLIIKKKKK a neve mert egyszer rányomsz és megcsinálja....triviális nem ?
KB 2-3 perc az egész...a lényeg hogy ne fusson közbe semmi....tehát ne írj dvd-t vagy ne tömöríts vagy mittomén....-
Topik zárható szevasztok
Fenyő: Egyáltalán nem veszéjesebb a BIOS refresh win alól mint Dos-ból....nálunk van KB 1000-1200db HP munkaállomás és mindegyiken szoktunk nyomatni félévente BIOS refresht win alól és még soha egyikkel sem volt semmi gebasz...
[Szerkesztve] -
válasz
sosperecek18 #3 üzenetére
Mi a baj a Dos-os frissítéssel? Dos alól szvsz sokkal biztonságosabb és semmivel sem bonyolultabb. Windows alatt 1000 minden bezavarhat...
-
luciferc
őstag
válasz
sosperecek18 #3 üzenetére
Mondjuk én a moderátort keresek topikban gondoltam, hogy kéred az átnevezést... Az a hivatalos hely
-
luciferc
őstag
Kérlek szólj a moderátoroknak, hogy nevezzék át a topikot valami értelmes címre (találd ki mire). Addig remélem senki nem válaszol neked.
-
sosperecek18
őstag
van egy Abit IS7-e2-m és szeretném a Biost Frisiteni a Windowson keresztül nem dosban, lécci mondjátok már el mit csináljak, azt tudom hogy van a Flashmenü 1.36 azt elinditom ott one click live update utána mit fog csinálni és én mit csináljak lécci segítsetek már, kössz!
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged