- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Ezt a választ kaptam:
"Ha át akarja vágni a gordiuszi csomót, akkor beír egy ír lakcímet, lehetőleg olyat, ahol át is tudja venni a leveleit. Innen kell kérnie egy fotót egy utility bill-ről, ami mindegy kinek a nevén van. Az ír lakcím "elutasítását" nem javaslom, mert egyszer ha elege lesz abból, hogy egy teherautó fülkéjében lakik, akkor addigra már legalább minden ír levele egy bejáratott címre jön. Senki nem kérdez semmit, ha van egy ír lakcím. A tax residency miatt is fontos, hogy legyen már egy ír cím ugyan. Illetve az adóhivatalnak is felhívás keringőre, ha magyar cím van megadva. Nincs vele gond, mert ki lehet magyarázni ezt a fajta életmódot, de minek az extra figyelem? 😃 Tehát számtalan előnye van a dolognak.' -
Amur
addikt
A célom az lenne, hogy mindenki aki már ott él, vagy tervezi hogy ott fog, vagy csak járt ott turistaként, dolgozott már ott, megoszthassa a pozitív-negatív élményeit. Párbeszéd alakulhasson ki, és megválaszolhassunk kérdéseket.
Nekem sokat segített egy hasonló facebook-os csoport, elég sok információhoz jutottam,
amit én is tovább osztok szívesen, illetve csiszolom a mások által kapott információkkal a tudásom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest