- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Ezt a választ kaptam:
"Ha át akarja vágni a gordiuszi csomót, akkor beír egy ír lakcímet, lehetőleg olyat, ahol át is tudja venni a leveleit. Innen kell kérnie egy fotót egy utility bill-ről, ami mindegy kinek a nevén van. Az ír lakcím "elutasítását" nem javaslom, mert egyszer ha elege lesz abból, hogy egy teherautó fülkéjében lakik, akkor addigra már legalább minden ír levele egy bejáratott címre jön. Senki nem kérdez semmit, ha van egy ír lakcím. A tax residency miatt is fontos, hogy legyen már egy ír cím ugyan. Illetve az adóhivatalnak is felhívás keringőre, ha magyar cím van megadva. Nincs vele gond, mert ki lehet magyarázni ezt a fajta életmódot, de minek az extra figyelem? 😃 Tehát számtalan előnye van a dolognak.' -
Kösz, amúgy szerintem Tax Certification for personal nyomtatványt kellene kitöltenie mert arra a magyar adó szám mellett az Írt is beírhatja ha jól emlékszem, de Magyarországon tényleg semmit nem fizet csak a TB-t. Az AIB valami törvényre hivatkozik, hogy nekik ezt muszáj kitöltetni.
-
Az AIB küldött fateromnak levelet, hogy amiért magyar címe van töltsön ki egy nyomtatványt. Ő amúgy Írországban adózik, de nincs Ír lakcíme mert ír cégnél kamionos és így nincs szüksége ott állandó lakhelye. Az egyik nyomtatvány neve Tax Certification for Personal Customers, a másik pedig Reasonable Explanation nevű, utóbbi kell ha csak Írországban adózik de kell mellé csatolni pl. ír közüzemi számlát.
-
Amur
addikt
A célom az lenne, hogy mindenki aki már ott él, vagy tervezi hogy ott fog, vagy csak járt ott turistaként, dolgozott már ott, megoszthassa a pozitív-negatív élményeit. Párbeszéd alakulhasson ki, és megválaszolhassunk kérdéseket.
Nekem sokat segített egy hasonló facebook-os csoport, elég sok információhoz jutottam,
amit én is tovább osztok szívesen, illetve csiszolom a mások által kapott információkkal a tudásom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged