- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
asb88
tag
VSR amatőr bajnokság: [link]
Ha valaki alacsonyabb iratinggel rendelkezik és szeretne fejlődni, vagy még kevés tapasztalata van, annak mindenképp érdemes lehet jelentkezni. Fontos tudni, hogy az amatőr szó azt jelöli, hogy ingyenes autóval és pályákon lesz, tehát bárki indulhat, viszont csak 2500 iR alatt jogosult a nyereményekre.
Tervben van, hogy amennyiben az időm és az energiám engedi megpróbáljam közvetíteni (persze nem profi módon, belépek spotolni a sessiont és úgy) ezeket a futamokat (ha lesz A és B szerver, akkor az utóbbit) és visszanézve a replay-t javaslatokat adjak az incidenesknél, hogy a jövőben elkerülhetők legyenek.
-
asb88
tag
A pedálok közül én is a VRS-t vagy a Sim-labot tudom ajánlani, szvsz egyikkel sem nagyon lehet hibázni.
-
asb88
tag
Az elmúlt hetekben rebrandeltük a csapatunkat, a Really Slow Motion Racingből Spin'n'Tow Motorsport lett.
A múlthoz képest sokkal inkább jelen leszünk a social mediában és a következő csatornákon tudtok minket elérni:
És ami fontos, hogy folyamatosan lehet csatlakozni hozzánk. Ha rendszeresen szeretnél részt vennél a csapatversenyeken, de eddig nem volt alkalmad és úgy érzed megvan hozzá a rutinod vagy csak fejlődni szeretnél, akkor itt tudod megtenni: https://discord.gg/2y2vr4Qk
[ Szerkesztve ]
-
asb88
tag
köszi mindenkinek!
-
asb88
tag
Igazándiból most fáradtam el a legkevésbé az eddigi 24 órás endujaim közül, négyen jól be tudtuk osztani. Az mondjuk biztos hogyha legközelebb Nordra megyek, akkor korábban elkezdek készülni, mert a tempómnak itt javulnia kell.
-
asb88
tag
Nekünk nagyon adta a Nord24, két csapatot indított a Really Slow Motion Racing, a szombat reggel 9-es top splitben GT4-ben az 5., Porsche Cupban pedig a 7. helyen végeztünk. Ami a legfontosabb, hogy kisebb javításokkal mindkét autóval végig tudunk menni.
[ Szerkesztve ]
-
asb88
tag
válasz pRoject22 #1991 üzenetére
Én nem tartom jobbnak vagy rosszabbnak, mint mást. Amilyen nagy és változatos mezőnnyel rendelkezett legutóbb a VSR, törvényszerű, hogy nem fog koccanások nélkül végigmenni mindenki. Szvsz a közvetítés ténye miatt benne van 1-2 túlvállalás és mindig van pár új jelentkező akinek el kell magyarázni néhány olyan dolgot amit triviálisnak gondolunk, de összességében megadja azt a pluszt amit jelent egy public futamhoz képest. Nekem ez nagy pluszt ad, hogy egy hiba esetén nem az van, hogy majd 2 órával később próbálkozom a következő sessionben, hanem eldobtam egy futamot és majd próbálkozhatok jövő héten. Most benn vagyok egy TCR bajnokságban és ott kisebb mezőnyben több eseményt vizsgálnak a futam után. Protestelni itt is lehet, nemcsak public-ban és korrektül intézik.
A magatartást tekintve sajnos legutóbb tényleg túl toxkiussá vált 1-1 futam után a hangulat, de szerencsére ez sem általános jelenség és csak néhány indulóhoz köthető. A szervezők részéről megvolt a figyelmeztetés és szükség esetben az 1 hetes némítás is. Public-on még durvább dolgokba futottam bele, szóval ez közel sem magyarosch jelenség. Igen emocionális tud lenni egy-egy latin ajkú kolléga, Nascarnál pedig az amcsik külön kasztot képviselnek a toxikusság tekintetében.
Meggyőzni nem szeretnék senkit, pláne nem megmondani, hogy ki hol induljon, de nem egy élvezetes futamom volt már és a fejlődésben is segít, motivál. Komoly szervezői munka van és azért nem kis teljesítmény ez, hogy ilyen rendszerességgel összejön egy ekkora magyar mezőny, ez pedig mindenképp értékelendő.
-
asb88
tag
Sziasztok! Lesz ma egy fun verseny, puszta szórakozásból. 3x15 perc Pro2 Lite kocsival.
Pálya: Hockenheim valamelyik test pályája, sorsolás után dől el verseny előtt fél órával.
19:00-20:10 - szabadedzés
20:10-20:20 - időmérő
20:20-21:05 - 3x15 perc versenyCsatlakozni itt tudtok: https://members.iracing.com/membersite/member/LeagueView.do?league=3642
Ligák között lesz elérhető a szerver. Versenyhez kapcsolódó
DC: https://discord.gg/EqE8x6FB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- Black Myth: Wukong
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest