Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Az ízesített Tereák futnak ki. Reggel már nem tudtam megvenni, amit szeretek. Azt mondta a néni, hogy lesz helyette valami nemdohány növényes. De hogy mikor, azt nem tudta megmondani.
-
-
zeon.hu
Topikgazda
Iqos asztali alkalmazás frissült.
Viszont most jelzi a frissítést az Ilumára is, de az ablakot nem lehet lejjebb görgetni, hogy rá tudjak klikkelni.
Másnak sikerült esetleg?
(Nem az én laptomom, bármit állítok rajta, nem lesz jobb.) -
zeon.hu
Topikgazda
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Párkányban hol találok dohányboltot ahol normális választék van? Még sosem jártam arra így elnezést a kérdésért. -
zeon.hu
Topikgazda
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
zeon.hu
Topikgazda
Az Iluma sajnos elkezdett vacakolni, nem nagyon akar tölteni, ha a tokba teszem.
Tisztítás, reset megvolt. -
zeon.hu
Topikgazda
-
ronin79
addikt
válasz
zeon.hu #4144 üzenetére
Árakban talán a Kaufland, habár akciótól függ, néha játszik a Lidl vagy Billa is viszont a mostani € árfolyamnál elenyésző a különbség. Pl. lapocka ott most 1480 Ft/kg, nálunk Tescoban 1549, általában ami olcsóbb üdítők, sörök, zöldség, hús és a Terea
focvis
Akció még tart, én csak tegnap fogtam ki h pont nem volt már 3 karton Briza, de ma kellett kapniuk 100 kartont. -
ronin79
addikt
válasz
Endless #4138 üzenetére
Iqos oldalon érvényes reggel, ill. átvevőhely nem box mivel elméletileg igazolni kell átvételkor, h. 18+ vagy. Itt vigyázni kell, mert nem mindegyiknél van hétvégi nyitvatartás, érdemes csekkolni.
zeon.hu
47€/csík, akció keretében 3 karton 94€. Ezeket lehet kombinálni is, nem kell 3 egyforma íz.
Többi akció már szlovák reghez kötött, pl. 2 doboz Terea egy áráért, ill. a virtuális gyűrűk (ezüst/arany) ahol 12 gyűrű után készülék ingyenes, meg dzseki, stb.
-
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
nylontacsko #4134 üzenetére
Készüléket most nem akarunk venni.
Terea árak hogy állnak most ott?
-
Endless
aktív tag
Szlovákoknál van most valami akció? Még karácsony előtt jó lenne spájzolni amíg még van pattintós
Ma kaptam valami e-mailt 3 dobozos akció 2 db áráért?
-
viralmind
aktív tag
válasz
nylontacsko #4127 üzenetére
Azt egy azsiai gyarto keszitette, es annyival volt jobb , hogy penge helyett tuske volt benne, igy kevesbe tort benne a penge igy tartosabb volt. Gyorsan fel is vasarolta a PM a ceget, mert nehogymar jobbat gyartson mas mint ok :-)
Ugyanez elmondhato egyebkent az indukcios hevitesrol is, kinaban ez mar ment minelott a Pm kijott volna a nagy talalmannyal.
szerk:kozben rajottem , hogy te a 2.0-rol beszelsz :-) , hat jah annak sem volt sok ertelme.
-
viralmind
aktív tag
válasz
nylontacsko #4124 üzenetére
Ennek a keszuleknek meg sem kellett volna szuletnie, semmi innovacio nincs benne, amire azt mondjak, hogy az , az meg csak macera, es van ami majd csak egy ujabb frisstitesel kerul ra. Feltetelezem azert dobtak ezt gyorsban piacra mert jonnek ki az uj hevitorudak , amit jelen pillanatban csak ezzel a keszulekkel tudsz elszivni ugy , hogy ne egesd meg a toltetet, es nyilvan hulyen jott volna ki ha kidobnak egy uj toltetet, de nincs mivel elszivni. A regi ilumakat frissiteni kell szoftveresen, es akkor majd kezelik azok is az uj toltenyt. De nem fog egyidoben kifogyni a terea keszlet, azzal ahogy jonnek az ujak,tehat egy ilyen oszver megoldast talaltak ki szerintem.
35.000-ert kapsz majd egy ilumat egy jol mutato "I" betuvel. Az ultimate verzio pedig az lesz amikor a paraszt megveszi 35-ert, es par het mulva beakciozzak 20-ra :-) na akkor az "I"-betubol lesz egy ,,I,, :-)
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
nylontacsko #4124 üzenetére
Remélem, ki lehet kapcsolni!
Legközelebb azért számold össze, hátha...
-
nylontacsko
senior tag
Ez a Pause funkció, olyan módon felcseszte az agyamat, hogy félre is raktam az i-t
Rendszeresen megállítom a készüléket és az újraindítás után (szerintem), közel nincs benne annyi slukk, mint ha folyamatosan szívnám. -
ronin79
addikt
válasz
nylontacsko #4121 üzenetére
Lehet, nekem a prime csak itthoni használatban van a reggeli teánál
Autóban a sima iluma, irodában meg a one. Még nem csábított el az új modell
-
ronin79
addikt
válasz
nylontacsko #4119 üzenetére
Köszi, így már akkor értem a korábbi árat (34990) amit írtál, mert Szlovákiában 89€, Iqos klub tagoknak 61,90 ami durván 25 000 Ft.
-
ronin79
addikt
válasz
nylontacsko #4115 üzenetére
Hol vetted, Szlovákiában?
-
nylontacsko
senior tag
válasz
zeon.hu #4116 üzenetére
Nagyon régóta használok Iqos-t és elmondhatom, hogy a “kezdetek óta” az összes típus megfordult nálam.
Kezdem azzal, hogy a “korábbi” Iluma Prime és az Iluma Prime i között, olyan sok és markáns különbség nincs.
Leszámítva azt a pár dolgot, melyekről itt már szó volt korábban:
- 3 szál dohánytermék egymásután
- Pause funkció
- Touch screen
- és a Flex funkciók, melyek még nem érthetőek el jelenleg (mivel hivatalosan még nincs forgalomban a készülék és ehhez szoftveres beállítás kell majdCsomagolás:
A korábbi megszokott csomagban érkezik a készülék, dizájnban sincs sok különbség (lásd fentebbi fotót). De! Az első komoly hiányosság, hogy a csomagban, nincs töltő fej, csak egy USB-c - USB-c kábel.
A miértjét én magam sem értem, de nincs.A korábbi Iluma Prime készülékhez képest nagy változás nincs. A hevítiő tok méretre ugyanakkora mint az előd. A LED lámpák tekintetében sincs változás, illetve azok visszajelzési logikájában sem. Személyes tapasztalatom szerint a töltő tok, hamarabb lemerül mint elődje és a “pen-t” is hosszabb idő alatt tölti fel.
Touch screen:
Valóban jól néz ki és végre követhető is a LED-ék segítségével, hogy hol is tartunk az elszívási időben.
A pause funkciót is itt tudjuk elindítani.
Némi zavart okozhat a kijelzőn, hogy elsőre nem egészen világos, hogy három szál szívató el, de a két csík azt jelzi, hogy ebben az esetben a három szál szívás-nap lehetősége még él.
Lehet két fokozatban a fény erejét is állítani. Elvileg a halványabb fény, takarékosabb üzemidőt eredményez.
A felület egész jól működik, reagál a “simításokra”, bár ez utóbbiakkal meggyűlt a bajom nem egyszer. Mivel sokat használom és megszokásból használom, így jó párszor előfordult, hogy megállítottam a készüléket. Ez elég dühítő egy idő után. Ez a funkció majd kikapcsolható lesz. Első dolgom lesz..A három szál elszívását feleslegesnek tartom alapból, de akinek erre van igénye az örülni fog ennek. Igazából szerintem a még több dohánytermék eladását segíti elő. Egyéb haszna nem igen lesz.
Összességében elmondható, hogy átütő és érezhető újdonságokat és változást nem hoz az új PRIME i, de biztos vagyok benne, hogy ez is egy áthidaló készülék lesz majd egy új generációs eszközhöz.
Csak így nagyhírtelen…
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
nylontacsko #4115 üzenetére
Ha lehet, kérnénk beszámolót róla!
Előre is kösz! -
atthany
aktív tag
válasz
nylontacsko #4110 üzenetére
Vársz egy hónapot és bemegy az 20e alá is
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
nylontacsko #4110 üzenetére
Igen és egyelőre hűségprogram keretében, egyedi kóddal, fejenként 1 db.
-
nylontacsko
senior tag
iQOS ILUMA i PRIME 34.990.-
-
DDA40X
aktív tag
Hali! Lehet már kapni az új cuccokat?
-
Tangerine
senior tag
válasz
SztiviVander #4106 üzenetére
Egyetértek! Annyit hozzátennék, hogy nem csak a türkiz ilyen, hanem az összes.
-
SztiviVander
addikt
válasz
zeon.hu #4105 üzenetére
Remek ez a pause mod, de ilyen most is van. Kihuzod kicsit a toltetet, leall, 8perc mulva bekapcsolod. Csak kar hogy a toltet errol a modrol nem tud es mar 5 perc pihi utan se jon semmi para belole. Bar ilyen hogy ket perc utan mar csak hegyilevego jon a turkiz tereabol akkor is elofordul ha meg se szakitod. Nyilvan ez a tajekoztato altalanos es nem a legalja toltet minosegu magyar viszonyokra irodott.
-
zeon.hu
Topikgazda
IQOS ILUMA i PRIME
4 új, intelligens funkció
Hatalmas örömmel mutatjuk be az IQOS ILUMA készülékek következő generációjának első tagját, az
ÚJ IQOS ILUMA i PRIME készüléket!
A készülék 4 új színben lesz elérhető: Breeze Blue, Aspen Green, Garnet Red, Midnight Black |Tudj meg többet
A legmodernebb IQOS ILUMA i PRIME készülék minden eddiginél rugalmasabb használatot biztosít a 4 új, intelligens funkciónak köszönhetően.
AZ IQOS ILUMA i PRIME ÚJ, INTELLIGENS FUNKCIÓI*Touch Screen
Lemerül a hevítőd? Nem tudod, hogy mennyi idő van még hátra a használatból? A Touch Screen lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén megtalálj minden információt egy helyen a használattal kapcsolatban.Pause Mode
Többé nem kell aggódnod, hogy elpazarolsz egy dohánytöltetet, hiszen egyszerűen, akár 8 percre is szüneteltetheted a használatot.FlexPuff
Ez a funkció okosan személyre szabja a használatot, így akár 4 extra szippantás is elérhető lehet. Ha a dohánytöltet nem használódott el teljesen, a rendszer automatikusan hozzáadhat 4 extra szippantást az akár 6 perces használati időn belül.FlexBattery
A FlexBattery funkcióval a használatok számát a szokásaidhoz alakíthatod.
A használati szokásaidnak megfelelően két akkumulátor üzemmód közül választhatsz:
Performance Mode vagy Eco Mod -
nylontacsko
senior tag
A gyakorlatban ez a Pause funkció elég idegesítő.
10 esetből 2x minimum behúzom -
nylontacsko
senior tag
Jó ebben a színben is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest