Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
Arrol nem is beszélve h a szinesnek élesebb a kijelzöje...nem mintha ennek vmi jelentösége lenne, de ha már van rajt ekkora kijelzö érdekes h milyen minöséget képvisel!
Sztem egy fél 1 honappal vásárlás után gondolkodj el majd azon milyenre cseréled le a fülhallgatot!A legjobb fülhallgatok ugyanis iPoddal szolnak a legjobban!Itt nem sony,sennheiser meg ilyen szarokra gondolok hanem etymotic, shure... -
Deluxe00
senior tag
A következö a helyzet.A legujabb iPodok amik mind szinesek ujabb aksi van és in situ tovább birják mint az eddigiek...olyan dolgokon aggodsz amik teljesen értelmetlen dolgok...
én 16 éves vok és nekem aztá holt mind1 h hány oráig birja...igy is böven tulteljesit mint amit vártam töle, mindenap használom orákat, ki be kapcsolgatom világit szinte mindig mer közben csinálok vele ezt azt és egy héten egyszer töltöm -
Deluxe00
senior tag
Igen vastagabb!Az uj szines iPodok ugyanazok mint a Photo iPodok csak iPod-nak vannak nevezve.Tehát vastagabbak mint a nem-szines iPodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest