- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7225 üzenetére
egyszerűen csak katt hogy add files to library és tallózd be, huzogatás nem mindig akar működni
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7214 üzenetére
a szoftvert nagyon egyszerűen, setting-->general és azon belül nem tudom pontosan mi( épp le vagyok merülve
) de logikus, megfogod találni, vagy ha rádugod itunes-ra ott is ki fogja írni.
hogy hányadik gen azt a sorszámából az MC vel kezdődők a 3G-sek ( ha jól tudom ) hány gigásról van egyébként szó?
zenét játékot filmet pedig itunes-on keresztül tudsz, filmeket előtte át kell konvertálni
-
Bling95
őstag
tegnap majdnem széttörtem a tácscot. véletlenül fülhallgatóval együtt kirántottam a zsebemből, ott himbálózott egy méter magasan. hál istennek a fülhallgató elég masszívan van a csatlakozójában és megtartotta, de úgyis a szívbajt kaptam
-
Bling95
őstag
1. igen minden megoldható JB-vel de általában nem olyan minőségben mint a gyári, kicsit jobban zabálja a jb-s cucc az erőforrásokat, egyébként meg ennyire én itt nem ösztönöznék mindenkit a Jb-re meg fórum tiltja a dolgot.
2. a jobb hardver meg nagyobb tárhely igenis érezhető, 8 gigabájt nekem pl kezd kevés lenni, már bánom hogy nem a 16-osat vettem akkor, persze mindenkinek mások az igényei.
a jobb hardvert meg lehet nem érzed menüben, de egy idő után lesznek játékok amik egyszercsak nem fogják támogatni a régebbi hardvert.... ugyhogy sztem megéri az ujabbat venni ha van rá lehetőségpersze ez csak az én véleményem
-
Bling95
őstag
válasz
Declare #6874 üzenetére
aksiról még nem nyilatkoznék , nekem nincs vele gond.
nokis gps vevő elméletileg jailbreakel működik, appokat letölteni letöltesz netről és itunes csak simán rászinkronizálod , ehhez is JB kell. egyébként nem kockázatos a dolog mert ha valamit elrontanál a restore lehetősége akkor is ottvan. -
Bling95
őstag
válasz
Lacika1988 #6818 üzenetére
vagy jailbreak és akkor ssh-n rápakolod , vagy letöltez rá valamilyen office programot és wifin rárakod
-
Bling95
őstag
válasz
Gabesz1019 #6786 üzenetére
na igen azse hátrány , de a JB-t direkt nem akartam itt felhozni
-
Bling95
őstag
válasz
hhbbaallii #6784 üzenetére
hát ha tényleg 3G 8gb akkor nem, viszont ha valahol maradt esetleg raktáron 2G 8gb olcsóbban akkor veheted azt is mert teljesen megegyezik..
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
köszönöm viszont arra gondoltam hogy nekem elég a one stage II is , meg sztem mostmár tényleg beruházok egy tokra is.
MÁS: nem tudjátok , hogy létezik e vmi cucc amivel a karcokat el lehet távolítani, mind hátlapról mind a kijelzőről (igen nekem a kijelzőt is sikerült
) tényleg 1-2 hajszálkarc van rajta, de baromira idegesít, szóval kéne vmi erre is
-
Bling95
őstag
Hello!
Nemtudtok valami, hangszórós dokkolót? szóval vmi olyasmit hogy a gép érzékeli, emiatt tölti is, és vannak rajta hangszórok, meg távirányító.
vagy ennyi mindent ne akarjak max 30ból?
-
Bling95
őstag
válasz
Gabesz1019 #6397 üzenetére
mit kéne csinálni ? gépre telepítesz itunes-t , és rádugod a gépre. itunes-ba megjelenik , be kell irni egy nevet hogy mi legyen a neve éééés ennyi. ha vmit nem értesz írj ide vagy Pü-t
tokot én semmilyent, de a switcheasy tokokat nagyon dicsérik
-
Bling95
őstag
válasz
Barett 50cal #6345 üzenetére
már mostis lehet JB-zni csak tethered, szóval minden ujrainditásnál kell a gép.
-
Bling95
őstag
válasz
BigG.(nnnnn) #6340 üzenetére
én ugy tudom elég nehéz szétkapni
-
Bling95
őstag
válasz
BigG.(nnnnn) #6338 üzenetére
vidd el szervizbe, én házilag tuti nem állnék neki.
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
egyetlen ok hogy semmi előrelépés a 2G-hez képest. Akkor már ink veszek olcsobban egy még raktáron lévő 2.GEN-t. egyetlen különbség hogy a régit könyebb JB-zni. persze egyszer elfogy a 2G és akkor jo a 3G.
Más: Igen .. a 32 giga sztem is rengeteg, ha létezne 3G 16gb akkor azlenne a legjobb. meg ne felejtsük el hogy a 8gb az nem 8 hanem csak 7 .. persze ez csak egyéni vélemény hogy kevés, ahány felhasználó annyi féle igény
-
Bling95
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6318 üzenetére
nekem meg soha nem volt gond, vagy ha volt is tényleg megoldotta hogy másik USB-be dugtam. Ha olvasgattad a fórumot teis láthatod hogy nem szokott gond lenni, mármint ami volt azt mindent sikerült megoldani.
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning #6317 üzenetére
az információid jók, 3G 8gbot én tuti nem vennék. az alkalmazások mérete változó, vannak pár megásak is , de a komolyabb gémek között a 200 mega sem ritka.
1Gen-t én nem vennék, akkor SZERINTEM ink a másik. De ezt neked kell eldöntened hogy mi a fontosabb. Mennyi filmet raksz rá? mennyi zene? sok app?
-
Bling95
őstag
Ehhez az apple mindig nagyon értett, és lehet hogy felhasználói szemszögből nem jó, viszont az emberek ígyis megveszik. egyébként meg Magyarország szörnyen kicsi piac, az amerikai pedig megveszi a 32/64-et.
-
Bling95
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6304 üzenetére
ezt neked kell tudni, én ugy tapasztalom hogy 8 giga el tud fogyni, persze emiatt nem fogok énse ujat venni, 2G-osat minek, 64 felesleges nagy, a 32 viszont uj hardver meg minden
-
Bling95
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6302 üzenetére
sztem kevés lesz
nekem is 8 gigás és hiddel gyorsan be tud telleni, filmek appok.... rákapsz az ízére és már el is fogyott, no meg a 32 gigás már rendes 3G szóval erősebb hardver stb..
én 32-es 3G-t vennék
-
Bling95
őstag
NINCS 4.0
viszont ez az IPad egész tetszetős 500 dodó nem is olyan vészes
-
Bling95
őstag
Sztetek lesz ma este 4.0 ?? Márvárom. Amekkora hype vanmár megint van gy olyan érzésem hogynagy durranás lesz...
Kövi orán biosz doga
-
Bling95
őstag
irtam modis topikba hogy első hsz-be rakják bele, és hogy a topik címébe irják bele hogy kéretik elolvasni az első hsz-t
-
Bling95
őstag
xD
RESTORE + SHIFT
-
Bling95
őstag
Mindenkinek békés karácsonyt és restore mentes új évet kívánok
-
Bling95
őstag
de ha bővebben érdekel a dolog és megy az angol, akkor google-be "iphone safe mode"
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #5748 üzenetére
a kezdőképernyőn én is meglepődtem mert olyat még nem láttam.
a springboardal már találkoztam , valami miatt történt egy kis gond azért ebbe a safe mode-ba indította el a toucht.(ez valami olyasmi mint a win-ben a csökkentett mód)a springboard miatt ne aggódj, nagyon ritkán de elő tud fordulni. (nekem asszem júliusba volt egyszer ilyen, azóta sincs semmi gond )
Up.: a lockscreen-nek utána néztem, ez a safe mode lockscreenje.
Ugyhogy nem kell aggódni csak volt egy "rendszerösszeomlásod "
-
Bling95
őstag
félreértettél, ha a számla ilyesmi megvan akkor márkaszervíz és javítják. míg ha pl istyle-ban veszed akkor papirok nélkül beütök a gépbe a sorszámodat és az kihozza hogy garanciális -e.
szval ugyanúgy javítják neked csak kellenek a papirok hozzá.
de ha tévedek javítsatok ám ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged