- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
meg_a_mano
csendes tag
Szia!
köszi az infót! a frissítés már sikerült, azzal nincs gondom!magyar nyelv az nincs az iPod-on! ezért kérdeztem, hogy valahogy lehet-e rá varázsolni!
töltés: rádugom usb-n, és vagy felismeri a gép, hogy csatlakoztattam, vagy pedig elkezd tölteni, és kiírja hogy sikeresen leválasztottam az eszközt!
Szóval ez nekem egy kicsit érdekes!Mert ezt sajnos önkényesen csinálja!és vagy nem tudok átmásolni mindent amit szeretnék, meg rendberakni, mert félúton kiírja hogy lemerült, töltsem fel! vagy pedig tölt és akkor meg nem tudok vele mit kezdeni!
érdekes!
de majd kitalálok valamit!azért köszi

-
meg_a_mano
csendes tag
Üdv!!!
Lehet, hogy másshol már volt róla szó, de nem igazán találtam segítségre.
Help please! nagyon láma vagyok ehez, mivel most nyomtak egy 20GB szép fehér Apple-t a kezembe!
Felraktam az iTunes-t, minden szép és jó, csak néha nem kapcsol be, avagy nem tölt.
illetve hogyan lehet frissíteni a szoftverét? megoldható valahogy hogy magyar nyelvű legyen?valaki segítsen, legyen szives!és előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest