Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tangerine

senior tag

válasz neumanki #109 üzenetére

Tetszik, úgy ahogy van. :D
    Na, ha rajtam múlna akkor nem kellene bele a game funkció. Emiatt lehetnének kisebb gombok, és nagyobb képernyő. Kinézhetne úgy, mint az AV400, csak arányaiban kisebb lenne. Ne kellene hozzá egy plusz átalakító csati (amúgy adnak hozzá), a line-in, vagy a TV-out használatához, inkább lenne helyette több 3,5-ös, vagy 2,5-ös jack aljzatok, szépen sorban.
    Tudhatna videófelvételt, mint az AV400.
    Majdnem AV400-at vettem, csak túl nagynak találtam a mindennapi használathoz. Akkor még nem is volt árban sokkal drágább (kb. +15-20e)
    Lehetne benne nagyobb vincsi. Egyébként szándékozom kicserélni a vincsit (majd) egy MK4007GAL-ra, ami fizikai méretben ugyanakkora (5mm vastag), viszont 40GB-os.
    Jelenleg ez a legnagyobb, ebben a méretben.

Csak wavban tud, mp3-at nem. wav-ból viszont tud normált (PCM), és tömörítettet (ADPCM). Nem igazán ismerem ez utóbbit, ha jól tudom valamiféle tömörítést jelent.
    Felvételnél lehet állítani a wav típusát, (PCM / ADPCM), a bitrátáját (16 / 22 / 24 / 32 / 44,1 / 48 kHz), és azt, hogy miről veszel fel (mic. / line-in)

Ha a felvétel mic-ről megy, akkor nem lehet állítani a jelszintet, gondolom az AGC állítgatja, ha viszont line-in, akkor lehet állítani, akár felvétel közben is!
    És látod, hogy mit csinálsz, mert van két kivezérlésmérő ''LED''-sor ami méri a jelet. Mintha egy magnódeck lenne, retro-feeling. :)
    Ha gondolod, csinálhatok egy próbafelvételt, akár a saját rádiójáról, majd betömörítem, és felteszem valahova.

Új hozzászólás Aktív témák