- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
onlysony
aktív tag
eladva
vagyis cserélve PDA-ra
-
Shape
aktív tag
Eladó egy 2 hónapos kék színü ipod mini 4GB- os. Fülhallgatóval, telepítő DC- vel, töktővel, fire- wire és USB kábellel. Érdeklődni elsősorban telefonon.
Hely: Budapest Feladás: 2005-09-05
Feladó:
Lejárat: 2005-10-20
Rovat: Szórakoztató elektronika (az ittveddmeg.hu támogatásával) - Audió - Hordozható - mp3 - iPod
Ar: 30000
Bővebben: link -
törölt tag
nokia 6600??
a * gombja nem megy amugy fasza. -
Shape
aktív tag
látom moto e398-at keresel.
az én v525-öm majdnem egy az egyben ugyanaz, csak kinyitható és nem bővithető a mem-je. -
Shape
aktív tag
Sony Mz-n510
Bővebben: link
nagyon jo cucc, egy kcsit kopott, de tökéletesen működik.
szerintem simán odaver minden egyéb mp3-as cucc-nak, nem is cserélném le max ipod-ra arra is csak azért mert kell a suli miatt a pendrive és ezt annak nem lehet használni. -
BaliBoy
csendes tag
Engem valszeg még 40ért is érdekelne. Annyi kérédésem van még, hogy van-e rá bolti garancia, vagy esetleg te adsz-e rá valamennyi garit?
-
Májki
tag
SCSI vinyó? Bővebben: link
-
Shape
aktív tag
telóra kb 10-et dobnák. minidisc-re kevesebbet.
-
BaliBoy
csendes tag
Igen, érdekelne.
De elsőként az, hogy mennyire gondoltál.
Video kártyára nem akarsz cserélni. Connect 3d ati radeon 9600 128mb-os. Tudom nincsenek egy árban de megolhatjuk okosban.
Ha info kell a kártyáról akkor www.ati.com vagy www.connect3d.com
Nincs semmi baja, azért kell megválnom tőle mert PCIe alapot vettem és már nem tudom használni. -
onlysony
aktív tag
Végülis nem muszály teló kp. is megfelel vagy egyéb okosság!
-
pyrannha
senior tag
-
onlysony
aktív tag
2 hónapos Apple iPod Mini-met cserélném telóra! minden megvan az ipodhoz és semmi baja! várom az ajánlatokat!!!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest