- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oldman2
Topikgazda
Kérdés: Most vettem egy készüléket, megcsináltam az iCloud azonosítót, be is vagyok jelentkezve az App Store-ba, de nem tudok onnan letölteni.
Mit kellene beállítanom?Válasz: Az App Store-ba is külön be kell jelentkezni. Letöltésnél is kérni fogja a jelszót, vagy pedig biometrikus azonosítást.
Meg kell adni a jelszót minden vásárlásnál, vagy beállítod hogy használja a FaceID/TouchID-t. Ha ingyenes alkalmazást „veszel” akkor is.
Ha nem megy, akkor a Beállításokban kiveszed hogy használhassa a FaceID/TouchID-t, és utána visszakapcsolod. Akkor megint rá fog erre kérdezni.
https://support.apple.com/hu-hu/108411
#appstore
-
Oldman2
Topikgazda
Kérdés: Az App Store-al kapcsolatban lenne kérdésem. Kategóriákat elő lehet hozni benne valahogy, mint a Google Play-ben?
Válasz: Belépsz, alul az Appok vagy a Játékok ikonra rábökve, a képernyő tetején megjelennek a kategóriák, amik között oldalra lehet görgetni, vagy legörgetsz az oldal aljára, ahol a „Böngészés, kategóriák” mellett ott van egy Összes link.
Elég sok kategória van jelenleg is.
#appstore
-
Oldman2
Topikgazda
Kérdés: Csináltam egy Családi megosztást, felvettem a feleségem, én vagyok a szervező.
Vettem egy appot ami megosztható (így jóval drágább volt, mint simán) a vásárlások megosztása nálam aktív, de a feleségem nem látja a megvett appomat.
Mit ronthatok el?Válasz: Feleséged készülékén:
1. App Store megnyitása
2. Jobb oldalt felül monogram / profilkép
3. Vásárlások
4. A listában válaszd ki a te profilod
5. App kikeresése a listából, majd telepités#family #appstore
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AMD Ryzen Threadripper 1950X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest