- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Phantomhive #27736 üzenetére
Bármelyik Vodába viheted gariztatni a telót, szerintem egy próbát mindenképp megér, de sok múlik a szervizesen, így ha elsőre elutasítanának, állj ki az igazadért és verd ki a balhét és ha úgyse, menj át másik üzletbe
-
vans?
őstag
válasz
Phantomhive #24681 üzenetére
Nalam is ugyanigy van a rendszer, habar a fokepernyo azert nem teljesen gyari.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Phantomhive #24661 üzenetére
amiota frissitettem nem tudok felmenni az egyetemi wifire, nem jon be a login ablak.
-
válasz
Phantomhive #24661 üzenetére
részemről; semmi negatívum!
-
sunahunter
senior tag
válasz
Phantomhive #15124 üzenetére
Az appok nem esznek a háttérben. Kivétel ami használja a gps-t. A mobilnet kikapcsolása, 3g offon, ezek dobnak sokat.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Phantomhive #8788 üzenetére
Még ha 200 millió lett volna, akkor el is hinném.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Phantomhive #8788 üzenetére
35 foto es 4,294,967,295 video
Ez hol?Amugy nekem ugy 350 fotora jut 1 video
-
tildy
nagyúr
válasz
Phantomhive #8672 üzenetére
Megtalaltam, kicsereltem ott, visszacserelte. Szerintem iCloudos szinkronos dolog. Most , hogy letoroltuk teljesen az accomat, es ujra felvettuk, egyelore -lekopogom- nem cserelte le a kepem.
Abban nem lehetett sajnos, meglatta, hogy ja hat itt van Toth Ildiko, uccu allitsuk be hozza. Az , hogy az nem en voltam, nem erdekelte. A poen, hogy egy kb 5 csillagosra ertekelt programrol beszelunk.
Az iphonet nem hasznalom , szerencsere megtehetjuk, hogy odaadom paromnak, es anyagilag nem jelent plusz terhet.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Phantomhive #8658 üzenetére
én 800 ft-ért adok neked converse cipőt
btw. a minimalista stílus nem erről szól
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Phantomhive #8656 üzenetére
Ha kiül az ember ősszel a deákra v. kora tavasszal, akkor egy csomó ilyet látni.
magukat yuppienek képzelő hipsterek csak.
-
manchester85
veterán
válasz
Phantomhive #8151 üzenetére
+1
Bár már kezdem megszokni, hogy Ricardo hiányos- vagy félinformációi rendre ilyen helyzeteket produkálnak.
Nehogy már egy gyártónak kelljen védekeznie, hogy miért retina display az, ami nevet egyébként ők vezettek be/találtak ki.
Ez egy fantázianév, ami arra utal, hogy a pixelesedés az emberi szem számára nem jelentkezik az adott eszközön a használat során. Ennyi, kész pont. Ezzel pedig azt hiszem, nehéz lesz vitatkozni, miután valaki kézbe vette az eszközt. Vaktában szőrszálhasogatni meg mindig lehet, csak épp ez nem az a helyzet, ahol érdemes.
Vadászcsiga!
Jaja, csak egy poén akart lenni.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Phantomhive #8125 üzenetére
Hali. Sajna a konkrét kérdésedre Mac híján nem tudok válaszolni, de amin görcsöt kaptam, hogy iOS-es Bandben nem volt note edit. Feljátszod, kvantálod és kalap, nem lehetett a hangjegyeket egyenként módosítani.
Na most már a leírás alapján állítólag ez a probléma megoldódott, a tiedről nem olvastam egy szót sem sehol, hogy orvosolták volna.
"• Send a multitrack project to your Mac and open it in GarageBand or Logic Pro to continue refining your song" -Ez mondjuk egy csupasz midi-like projektet is jelenthet...
Egyébként nekem iPhone-on zene = Nanostudio.
Xero: nálad van a hiba, hogy nem látod be, hogy bármekkora kijelzőméretre elég a 320*240, USB port nélkül nincs műszaki cikk, ill. az informatika vezető cégei, az ACER, a Huawei, meg a San-sungh.
(Take it easy)
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Phantomhive #6142 üzenetére
"Már akkor unszimpi lett, amikor november-december magasságában megjelentek azok a vérvörös, figyelemfelkeltő reklámok az apple oldalán és a leveleim között."
Pedig már SJ vezetése alatt is olyan volt az oldaluk karácsony környékén...
-
David75
őstag
válasz
Phantomhive #6145 üzenetére
Bolhából elefánt csinálás megy. Az apple pedig stabilan áll és az ios részesedése is nött. link
Az apple jelenleg aranykorát éli, nem hoz eget rengetőt csak az etalont. Vagy nektek már csak az újdonság ha a jelenkort 3 évvel meghaladó eszközök jönnek lásd: iphone 2007.
Szerintem most olyan szinten van a csúcson az apple hogy pont nem érdemes károgni. -
David75
őstag
válasz
Phantomhive #6142 üzenetére
1 év múlva: az apple.com-on másabb szürkésfekete árnyalatot kap a felső sáv. JAJ NE Nagyon rossz irányba halad a cég, TC rossz vezető, ez már a vég.
-
nggabi
félisten
válasz
Phantomhive #5933 üzenetére
nem zenész szemmel nézve is eléggé "érdekes"...
-
Malachi
veterán
válasz
Phantomhive #5933 üzenetére
jó, ez nem is profiknak készült.
-
norbesz79
csendes tag
válasz
Phantomhive #5865 üzenetére
Szerintem meg drága.
A vodafon semmivel nem adja ólcsobban t mobilnál.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Phantomhive #5884 üzenetére
Szerintem igen
Akkor gondolom nem rendelnek eleet v még mindig nagyon sokan veszik -
Ragnar95
félisten
válasz
Phantomhive #5865 üzenetére
Nekem van
Központi iroda nem igazán van, de az Arenában lévő bolt és talán a Westendben lévő is hivatalos Vodafone bolt, nem csak viszonteladó, így ott tuti nem számolnak fell +költséget, az előlegről nem tudom, hogy van-e és ha van, mennyi, de szerintem ezeken a helyeken tuti lesz teló, mert már lecsengett a nagy roham, de a biztonság kedvéért telefonálj oda előre és kérdezz rá a dolgokra -
mondomén
őstag
válasz
Phantomhive #5844 üzenetére
Azért nem tudja mert nem rakták bele, de ez nem azt jelenti, hogy nem is képes rá. Jól mondják feljebb, nem lesz instabil, ha okosan használod. Például mikor tethered volt rajta kétszer meggondoltam mit rakok fel rá és mit nem, egyszer sem volt problémám vele... Most kedvem támadt témázgatni meg egy kicsit átszabni a loacksreen-t, de a winterboard nagyon szívta az aksit ezért töröltem. Ha tudod használni, akkor nem lesz bajod belőle. Az meg megint más, hogy az apple mit miért felejt ki a rendszerből...
-
r4z
nagyúr
válasz
Phantomhive #5749 üzenetére
Kétszer már repült, egyszer betonra is esett kézmagasságból, egy-két hajszálkarc van csak rajta, azok is a fém részen
Horpadás nuku.
Szerintem korántsem olyan jól tapad a kézbe az i4/i4S, mint egy jobb műanyagokból épített készülék.
-
Iomega
addikt
válasz
Phantomhive #5749 üzenetére
Nekem 50-60/perc közt van a pulzusszámom.
-
r4z
nagyúr
válasz
Phantomhive #5730 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért baj, h "kell" hozzá tok.
Ha annyira nem képesek, hogy olyan anyagokból rakják össze szerencsétlen telefont, hogy ne kopjon, akkor jogosan sír a júzer. Az én Dezirém világéletében nem látott tokot, és egyetlen karc sincs rajta.A mostani 4S-nek üveg hátlapja van tudtommal, az nem tudom, h mennyire karcolódik.
Ezt nem tudom neked megmondani, de abban biztos vagyok, hogy ugyanolyan rossz az i4/4S fogása, mint az SGS-nek. Csúszik.
No meg ha belegondolunk, akkor a sok százezres laptophoz is veszünk védőtokot, a szemüveghez is, fülhallgatóhoz is
Ebbe azért belekötnék, ha nem haragszol. A laptopot, a szemüveget és a fülhallgatót nem a tokjában használja az ember.
Ha nem a szilikontokra/bumperre/mittudoménmire gondoltál, akkor ezt visszaszívom, bár a sok, tokot használó iPhone-os ismerősöm 80%-a ilyen, a telefont körbefogó tokot használ.
mondomén:
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Phantomhive #5730 üzenetére
Próbáltam összefüggő szöveget írni.... A tok a fogás miatt kell, ki a franc szeret üveglapot kézben tartani.... Persze arra jó, hogy lásd, merre az antenna és hogy kell forgatni a készüléket....
Ismerek valakit, aki a szönyegpadlót lefóliázza, hogy ne koszolódjon, ez kb az az eset.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest