- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
Teljesen igaz
Múltkor egyik haverom akinek Galaxy S-sze van, ő felhozta h " Amúgy az a Handrás mekkora egy ny*morék" meg stb.Akkor meg mondtam a havernak h egyáltalán nem az, csak kicsit elfogult de különben meg okos a csávó és sokmindent dolgozik .Igaz én sem ismerem,de látszik a munkáin hogy mennyit dolgozott és igényesek a munkái és h attól még h a Galaxy S-t leszólja nem azt jelenti hogy rossz ember.És kértem a havertól h nézze egy Apple fan szemszögéből,ne pedig úgy h " fujj Apple" és utána meg mondta h " Tévedtem.kajak tiszta okos ez az ember"
-
Ragnar95
félisten
És ő nem azért csinálja ezeket a dolgokat, mert mindenki más is ezt csinálja és ettől jobban fel fognak nézni rá, mint a sznobok, hanem mert neki így esik jól....
Amúgy ha megtehetném, énis megvenném mindig v legalább 2 évente a legújabb MacBook Pro-t v iMac-et, de sajna nincs erre fölösleges 500 000-1 000 000Ft-om
-
Ragnar95
félisten
Elég jól néz ki, bár tényleg nem olcsó, de mivel pénztárca és tok is egyben annyira nem vészes, bár még így nézve se olcsó
Am ha futárszolgálat hozza, akkor nincs rá vám és neten rendelt dolgokra amúgy sincs szerintem, főleg hogy 20$-nál még tuti nincs vám, szerintem a vámhatár olyan 1 millió forintos ár körül lehet -
Everman
addikt
"Lényeg, hogy az állam 74 milliárd dollárja, nem az összes, hanem amit jelenleg elkölthet az adósságplafonig."
A lényeg az, hogy az USA-nak az a 73 milliárd a hitelmaximuma, vagyis az egyenleg előtt mínusz jel áll. Az Apple 75 milliárdja meg nem hitel, hanem meglévő készpénz és gyorsan pénzzé tehető értékpapírok, vagyis az egyenleg pozitív (és valójában ez nem az Apple teljes vagyona, csupán a mobilizálható készpénztartaléka, részvényekben ennek sokszorosa van még).
Ha így nézed, akkor még durvább a dolog.Ha Jobs és a részvényesek úgy döntenének, hogy lemondanak erről a pénzről, akkor az USA gazdasági problémáinak nagy részét egy hétvége alatt meg tudnák szüntetni
-
-
Még szép
Persze, nem lesz ugyanolyan a cég, ez biztos. Miért is lenne. Nincs mégegy ilyen ember.
Viszont arra majd kiváncsi leszek, hogy a egy termékre azt mondják, hogy nem lett túl jó (Jobs távozása után), akkor az vajon azért lesz-e, mert tényleg igy van, vagy azért, mert nem ő jelentette be, stb... -
Na azért, már azt hittem, szavadon foghatlak
Persze, felesleges összehsonlitás, de nyilván erre kapja fel a fejét aki látja a cimet.
Egyébként meg, számomra ebből csak annyi a lényeg, hogy jól megy az Apple-nek és ami azt illeti, menjen is, mert az csak nekünk usereknek jó, mert ebből kifolyólag mindenki a mi eszközünkre fejleszt.
Szegény Steve, Ő meg aztán most végképp megtapasztalja, hogy hiába bármennyi pénz, egészséget nem vehet rajta. -
Pont ezért van ilyen fóliám, a szinek, minden olyanok akkor ha rajta van, akkor is hanem, akár oldalról nézem, akár szemből.
Tegnap életemben először leejtettem az iPhone-t. A beváráslókocsira támaszkodva sms-t irtam, és kicsúszott a kezemből, megpattant a kocsi szélén, és a durva, hogy beleállt a két papucsom közé, szóval nem érte a járólapot. Semmi baja nem lett, de enyhénszólva összerándultak a záróizmaim
Rohadt nagy mák volt. A kis "akrobata" jól rám ijesztett. -
rankesz
veterán
Nem feltétlen erre gondoltam, bár kétségtelen hogy amott vannak olyanok akik azt is leírják jha épp fingottak, de
pl az előbb valaki beírta hogy ha kijön az sgs2 hardveres wp7-es mangofon akkor arra vált, erre beírtam hogy szerintem tuti fölös, mert a 2 éves snapdragon is atom simán futtatja a rendszert...Akkor ez most dedó?
JA, itt is szépen süt a nap, de eléggé cúg van, sajnos mindezt csak az ablakon belől "élvezhetem..."
-
plus44
veterán
Annál is inkább, mivel videóban tolják most először, élőben.
-
joey04
titán
Képhez: bekarikázott részek valószínűleg a képet készítő iPhone 5 kamerája, vakuja és a hátlap Apple logója. Első kép az eredeti, második pedig egy kicsit Photoshoppal módosított a megkülönböztethetőség miatt.
Kamera: Látványos, és szintén ésszerű változás még a hátoldali kamera mellől a vaku áthelyezése a másik sarokba. Az iPhone 4-en közvetlenül egymás mellett volt a kamera és a vaku, és ez sokszor rontott az elkészült képek minőségén.
A fehérnél extra gáz volt a vaku!
-
joey04
titán
elemezd jobban azokat a képeket.
Elvileg nem csak a fehér hátlappal villan be, hanem eleve túl közel van, mint pl a SE P1-nél. [link]
Ami viszont konstrukciós probléma, hogy a segédfény túl közel van az optikához, és egyszerűen a vaku használatakor belevilágít. Így a sötétben készült képek úgy néznek ki, mintha fehér leplet húztunk volna a kamera elé.
ezen a képen szépen látható.
Én ilyesmit nem nagyon tapasztaltam, nem gyakrabban és nem is ritkábban, mint korábban más ledes készülékeknél. (Kivétel az említett p1, ott voltak nekem is gondjaim, de az ritka volt, hogy akkora problémát okozzon, mint ami a linkelt képen látható.) Ráadásul ebből lejön még pár kép, amikor a kicsit már megnyúlt tok lógott bele, és emiatt lett fátyolos a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- GTA VI
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged