- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Elbeszélünk továbbra is. Jó dolog, fejlődés stb. Dicsérem érte az Apple-t, hogy ebben a tekintetben is odapörkölt. Lásd első hozzászólásom a témában. De az, hogy csak a maximális minőségben rögzíthetek, az nem tetszik. és ezt már i4-nél is mondtam. pl
és sajnos igazam lett. -
r4z
nagyúr
Fizikai képtelenség, hogy ugyanúgy fusson egy és kétmagos készüléken...
Nem a processzoron múlik, hanem a GPU-n. Az NV Tegrára fejlesztett játékok például vígan futnak egy SGS-en is. És akkor arról nem is beszéltünk, hogy az optimalizálás általában jobb iOS-en, mint Androidon. És éssel nem kezdünk mondatot.
-
máyköl
veterán
Morgós kedvedbe vagy ma.
Hogy-hogy mit rakjon ki? A naptárat. Napokra ossza fel, hogy be tudjak lépni azonnal.Egyébként most komolyan nem értem miért olyan jó ez a notifications center. Csak a menüben tudom lehúzni, ami tök felesleges, mert gyorsabban rámegyek az app -ra, mint ezt lehúzom, és úgy. De elvileg lockscreen -re is ki lehet varázsolni. Ezt hogyan tudom?
-
r4z
nagyúr
Na de ennyitől fagy, hogy ha már egy picit is belenyúlok? Lásd előző hsz-em kövekező sora, szerkesztettem közben.
icecave: Ezt neked is válasznak szánom.
A Lockscreen-témához: Létezik egy WidgetLocker nevű program, ugyanúgy lehet rá pakolgatni, mint egy akármilyen Home felületre, csak éppen a zárolóképernyőt cseréli le. Ugyan nem használtam még sokszor, de nem fagyott egyszer sem.
-
r4z
nagyúr
Nos, ebből a következőt szűrtem le:
Azért vegyek iPhone-t, mert
1. az alkalmazások jobban vannak optimalizálva
2. nem fagy (ezt cáfolom, elvakult fanatikus barátom is megjegyzi nem egyszer, hogy mégse olyan stabil az az i4, pedig nincs jailbrakelve, mégis szokott fagyni)
3. gyors (érdekes, a Dézim sebességével semmi gond nincs, pedig az i4 előtt lett kiadva, ráadásul gyári ROM-ot használok)
4. olyan a hype körülötte
5. olyan a hype körülötte
6. olyan a hype körülötteNa már most ezzel nem vagyunk előrébb. Azzal, hogy elmagyaráztad szép körmondatokban, hogy mit jelent a hype, azzal nem tudom még mindig, miért kéne iPhone-t vennem Android helyett.
Abszolút nyitott vagyok, de a hype-nál azért nyomósabb indok kellene.
tDr1v3r: Már töltöm is
Elárulom, hogy nem érdekel, mit csinálnak a szolgáltatók. Független telefont veszek csak, a reklámjaik se érdekelnek. Tesztek, felhasználói tapasztalatok alapján döntök, nem a marketingszöveg és a "lenyomom a torkodon a Droidot, mert az kell neked" üzletpolitika alapján. -
sagit
veterán
csak azért vettem mert a fénypulthoz járó app amivel dolgozom sajnos csak iOS-re van megírva...
az ingyenes appok egy fikarcnyival sem jobbak mint droidos társaik, fizetni meg nem fogok egy másodlagos eszközre appokért amit heti ha 2* használok... egyáltalán nem tűnt nekem fel az appstore felsőbbrendűsége... de legalább a topp free-ben 100-on belül van sörivós app meg pattanás kinyomós app.. jeee
-
HUNPSP
aktív tag
Jogos, de hirtelen nem tudtam hova tegyem a dolgot, ezért kérdeztem, sorry.
A jótállási jegyen az van, hogy csak ez a papír kell, a garancia papír, és ezzel bármikor érvényesíthető garancia idő alatt. Gondolom adás-vételivel nem lehet kiváltani a T-s számlát... sajnos én nem kaptam a négyesemhez, és fogalmam sincs mi legyen vele. -
HUNPSP
aktív tag
Itt sem volt még ilyesmi, se hasonló.
Állítólag tényleg nem beállított képekről van szó, nagyon kíváncsi vagyok egy független tesztre, ahogy beszéltük. Szerintem nagyon rosszul nem fog teljesíteni, a 4-hez képest visszafejlődni csak nem fog, már ez is jókat tud csinálni.. persze csak elég fényben.
-
sagit
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
öööö, színezett szénszálas burkolat -> carstyling.hu, repülőgépgyár...ez olyan mintha a laminált címkét védetné le
sőt, PC házhoz is lehet venni szénszálas burkolatot, szóval eléggé elterjedt cucc/technológia annak ellenére, hogy nem két retyópapír árába kerül.
(nem akarok az applere kilyukadni, az innovatív technológiánál maradnék az eszmecserében)
-
Mr.Csizmás
titán
te még nem fogtál a kezedben kompozit lapot.
kb. acél szilárdsága, egy kartonlap vastagságában. a fém-üveg lehet ad egy minőségi érzést, de a szilárdság+lightweight kombó is elég jó
hogy levédetik a dolgot, elképzelhető, hogy valamikor alkalmazzák majd.
és akkor mi lesz? airbus, boeing, stb. repülési konzorciumok perelnek, vagy ....mi?
-
Mr.Csizmás
titán
-
sagit
veterán
azért sírnak sokan mert bazinagy volt a hype... ettôl többet vártak....
ne idegesíts hogy a designe király és nem kell rajta változtatni stb...szemüveget le pls... az apple király formaterveket tud csinálni és alkalmazni, itt is elvárható lett volna szvsz valami kis vàltozás de látom te elégedett vagy...
-
-
korpicschess
veterán
Youtube minőség nem az igazi.
Hát igen, a Chuck a másik kedvenc, arról szeretem a legtöbb számot talán. -
pingwin92
aktív tag
?????????????
Gyárilag bele van rakva egy mappába (eszközök v mi).És ez márpedig homescreeeeeeeen!!
szerk: Itt találsz képeket is, amin látszik: 3.sor 2. oszlop. Na, és ott van benne, a második ikon/app.
-
Everman
addikt
"Azért nekem ne mondd már, hogy a világhálón megjelent 2000 féle cikkben mind egy kitalációt raktak be, mert látszik, hogy a per anyagát megtestesítő képek, "
Ha megnézted a peranyagot, akkor láthattad, hogy van bennük vagy 50 fénykép ami pontosan a készülékeket mutatja minden oldalról, a maguk valójában. A kifogásolt ábra egy illusztráció, akár kézzel is rajzolhatták volna. Mivel a készülékek a bíróságon be is lettek mutatva, így semmiféle megtévesztésnek és csalásnak esélye sem volt, csak pár újságíró csinált egy kis forgalmat ebben az uborkaszezonban.
-
Everman
addikt
"de ez a meghamisítom a per anyagát annyira nem szimpatikus és ez a nem elfogultság és nem a tied..."
Ez ellen sem a Samsung, sem a bíróság nem emelt kifogást. Pár unatkozó újságíró meg nem számít. (Illusztrációkról van szó, ahol nem elsődleges a pontosság, másrészt a készülékek fizikai valójukban is be lettek mutatva.)
-
Ragnar95
félisten
lehet,h itt úgy tűnik, de én nem vagyok elvakult, csak szeretem az Apple-t a minőségi termékei miatt, a politikájával sincs bajom, a Samsung viszont nem éppen a szívem csücske, mivel másol és nem túl minőségiek a termékei sem....Ha pl. a HTC-t perelné be az Apple, amit szintén szeretek, mint gyártót, az nekem se tetszene.....
Am én akkor is ugyanígy állnék a dologhoz, ha bárki más érte volna el ezt a Samsunggal szemben -
Everman
addikt
Ennek a bíróságnak meg van a jogköre ehhez a döntéshez, így ez nem lesz módosítva, legalábbis szeptember 15-ig, amikor is a hágai bíróság meghozza a végleges ítéletet.
De mivel két egymástól független bíróságon is keresztülvitte az Apple a vádakat, így elég kicsi az esélye, hogy Hágában máshogy fognak dönteni.
---
Mindenesetre én nem örülök ennek, még ha igazat is adok az Apple-nek, hogy megelégelte a Samsung pofátlanságát. Egy pénzbírság, vagy peren kívüli megegyezés korrektebb lett végkifejlet lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Interactive Brokers társalgó
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest