-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
Nem mellé vettem, hanem helyette. Hétvégére meglesz a fekete tulajdonosa is, remélem.
Ha nem, akkor már a hétvége előtt, van rá annyi jelentkező, hogy biztosan sikerüljön eladni.
Mivel nagyon jó áron vettem, így nyomottabb áron is eltudom adni HA KELL, de azért 90 körülre még nem ereszkednék le.
Szerintem a fóliát fel is teszem a fehérre, amit kaptam mellé... csak tok nélkül nem szívesen hordom, még régebben a 3GS-t is legelső napjától fogva abban vittem ide-oda, nem akarom hogy bármi baja legyen.
Egyébként jobb, és finomabb az anyaga a feketénél, súlyra pedig valamivel könnyebb. -
korpicschess
veterán
Galaxy S?
Az a Spica nem? Úh, nem vagyok nagyon képben..
Amúgy arra gondolt, hogy plus44 iPhone-nal rendelkezik...plus44:
Belehallgattam kicsit a zenébe, amit tegnapküldtéllinkeltél, maga a zene tetszik, bár az énekes hangszíne annyira nemgyerebe. Mondjuk alig valamit, mert elég szarul vagyok, fáj a fejem, stb.. zene nem tenne most jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged