Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Egyaltalan nem volt jobb valasztasi lehetoseg. Leszerepelt baloldal( ezekkel a nevekkel eselytelen hatalomra kerulni). A hozza nem erto jobbik ( mert valljuk be fel- 1 ev alatt dontenek be az orszagot). Vagy az lmp aki tulsagosan kis hal.
-
r3dsnake
nagyúr
Hú de felcseszett most EZ.
Miezmár, hogy a winfos bydefault megosztja a teljes users könyvtárat, és így hálózaton elérhető volt minden cuccom, ami a privát, jelszavazott fiókomon van? Ráadásul fogalmam sincs mióta, most vettem csak észre a notimról, hogy az asztali letöltéseim nagyon látszódnak. Amiknek nagyon nem kéne... (
) Csak egyszer legyen elég pénzem mac-re... -
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hát ne tőlem kérdezd, ahogy gondolod. Hívd fel őket ha valamiben nem vagy biztos aztán kész.

-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hát nyilván nem, de csak nem bontatlan iPadot küldenek... meg elég "jó" hírű webshop ahogy látom ilyendíj olyandíj... kétlem, hogy kamu lenne.

-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Azt hiszem anno S2-met innen rendeltem de nem mernék rá fogadni.
Ne utalj előre!

-
Mela Kehes
addikt
Innen vásárolt már valaki? Megbízható?
-
Megvolt életem első szavazása. FUCK YEA!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
206 cc
senior tag
Védd a fákat!! Egyél hódot!
-
törölt tag
Na, összedobok egy jó kis nyúl pörit.

-
lacy86
addikt
iPhone 4S & Linksys WRT320n ( Server auto kivalasztas azert Bratislava
-- T-Home Netmania L -- )
-

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én a voda 3G-n lepődtem meg, lakásba jelenleg ennyit lát, nem olyan rossz...
-
r3dsnake
nagyúr
Szörnyű.
Milyen előnyös, hogy itt csak 4 megabit van, az legalább átmegy wifin. -
B-L-A-C-K
titán
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
Most nem költenék el erre az appra 20$-t, de nem hiszem,h itt bármennyire is foglalt lenne akár a 2,4GHz is, mivel 1db wifit lát a gép is csak a sajátomon kívül a ház bármely pontjáról

A sebességgel sincs gond, simán átjön gépre wifin 95/30 is amit nem is értek, mivel 80/25-ös netem van
, mondjuk mobilon 58/35 a max, amit mértem. -
BLACK képe felkeltette a kíváncsiságomat:
Nálatok hogy alakulnak a sebességek? Nálunk iszonyatosan foglalt minden egyes csatorna:
És kb ilyen sebességeim vannak:
-
r3dsnake
nagyúr
Bedobom ide is:
9 EUR helyett most 0.89 az iSSH!
-
lacy86
addikt
Irta valaki korabban hogy ami sok "szemetet" osszegyujtott a telo azt lehet valahogy torolni.
Pontosan nem tudom megmondani hogy volt de emlekszem ra!
)Letezik ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)